hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'nin sorunu tam da bu işte. tam bir şey yaparsın iyi kötü büyük küçük önemli değil. hemen biri damlar 1 milyon da para mı yeaaaa diye heves kırmaya çalışır. başkasının üzüntüsüyle mutlu olan bir milletiz ne yazık ki.

  • 35 yaşından sonra emeklilik,sigorta falan ne varsa yaktım çöpe attım
    gözümü karartıp ingiltereye geldim.
    2 yıl geçti.türkiye'ye tatil için geliyorum.
    yaşıtlarım ev kredisi,araba kredisi,ne istediğini bilmeyen ve asla huzur vermeyen bir eş,işyeri veya iş baskısı altında yaşlanmış.ben kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum.
    hayat güzel , hayat ucuz ,hayat yaşanılası.
    herkesin alımgücü çok yüksek.sosyal devlet anlayışı çok güçlü.devlet var ama insan için var.
    not:bu entry ingiltereye gelmiş ama türkiye'de ev almaya çalışıp mütahit beslemeye çalışanları kapsamaz.onlar heryerde mutsuzlar ve herkese mutsuzluk veriyorlar.

  • '' senden alınan şeylere karşı, senden alınamayacak olanları koysana ! bu, senin iradendir. iradenin hürriyetine ise, jüpiter bile müdahale edemez. işte asıl özgürlük budur. ''

    epiktetos

  • sedat peker'in yakalanmasını ya da öldürülmesini en çok isteyenlerin başında kendisi geliyor. böyle bir durumda çıkıp 'söylediklerinin hepsi deli saçması' diyecekti ve yoluna devam edecekti. allah ayağına taşlar dolasın veysi. bastığın yerler çukur, tutunduğun dallar çürük olsun. amin.

  • bende 85 yasinda olsam satmam evimi. 3 milyon euro'yu o yastan sonra öhöömm neyse. ama 30'lu yaslarimda boyle bir teklif gelse evimi satar sulalemi de yaninda promosyon olarak veririm. hic vatan millet duygusu kasamam bu konuda.

  • emekli veya asgari ücretli gidip güzel bir mekanda bir kahve içemez değil mi? bununla dalga geçmek ne kadar aşağılık bir durum.

  • çoğunuzun yaşı genç bilmez..

    sergei bubka isimli sırıkla atlama olimpiyat rekortmeni vardı..

    her olimpiyatta ya da dünya şampiyonasında rekoru 1cm geliştirirdi..

    esasında 50 cm üstüne atlayacak gücü vardı.

    hani atlarken onu bilirdiniz.

    ama her rekor para ve daha çok ün demekti...

    işte böyle bir şey...

  • -trenler gelip geçtikçe makinistlerle selamlaşıyoruz.
    -ama bazen selam vermiyorlar.
    -o anda işte insanın içinde bir eziklik oluyor.