hesabın var mı? giriş yap

  • tipik bencil insan davranışı.

    trafik tıkanınca yol ileride zoraki 2 şeritken 2 şeritli yolu 3 şerit haline getirip, ileride daralan yerde birbirinin önüne kıran, oradaki it dalaşında darboğazı iyice yavaşlatan, totalde herkes 2 şeritte efendi efendi dursa daha hızlı geçecekken kendisi önündeki 5-10 aracı geçti diye bir avantaj sağladığını sanan gerizekalılar da bunlar.

    bu kadar aptal ve hesap kitap bilmeyen adamla yaşamak çok zor.

  • emin kanbur; gölgenin bir saatten beri kendisiyle beraber yürüdüğünü söylüyor.

    bakıyorum, video'yu çeken adam da güneşte, mistik gölge de.
    arada güneş almayan bir bölüm var sadece. sis, güneş, ışığın açıları, tayf falan.

    lan kendi gölgesi olmasın o?

  • ani işitme kaybı ve kulakta çınlama teşhisi ile ilaca ek olarak, bugün ilk seansını aksaz deniz üssünde, minnacık, her yeri demirden bir tüpte 2 saat geçirerek gerçekleştirdiğim tedavi. ne zormuş daracık alanlarda kalmak, ben ki perdesi kapalı odada bile yaşayamıyorum. ilk yarım saat ecel teri döktükten sonra meditasyon yapmayı denedim, başka türlü vakit geçiremedim. yeni sistemlere sahip hastanelerde tedavi daha konforlu yapılabiliyormuş, aksaz’daki sistem en eskilerden ama doktor bey ve sağlık personeli faydalı olmak için elinden geleni yapıyor. 10 seansa tamamlayıp tekrar kontroller yapıldıktan sonra tamam ya da devam kararı verecek doktorum. şifa olur umarım, deneyip iyileşenlerin tavsiyelerini dinleyebilirim.

    tedavi sonrası eklemesi: hiperbarik tedaviyi 20 seans aldım, ben işitme kaybını yaşadığım ilk günlerde gitmediğim için maalesef işitme kaybı kalıcı oldu. % 10’luk bir iyileşme kaydettim. çınlama bütün şiddetiyle devam ediyor :( birçok ilaç denedim ama bu konuda da gelişme kaydedemedim. işitme kaybında iyileşme olabilmesi sorunun başladığı günlerde ( ilk 3-4 gün) tedavi edilmesi ile mümkün olabiliyormuş. eyyorlamam bu kadar.

  • (travesti evi)

    - hayirli ramazanlar abic.. ablaci.. ee $ey adettendir bahsis isticektim ben.
    - ayhahaha sende tokmak da vardir di mi $imdi ahuahau. necla kiz gel tokmakci geldi.
    - euzubillah...

  • açılımı "fantasy role playing" olan kısaltma veya oyun türüdür. genellikle masaüstü rol yapma oyunları için kullanılan bir terimdir. oyunu oynamak için öncelikle oyuncuların zevkine göre setting ve system seçilir. setting oyunun geçeceği evreni oluştururken, system oyunda yapılabilecek eylemlerin nasıl ve ne şekilde yapılacağıyla ilgili kurallar bütününü oluşturur. setting ve system belirlendikten sonra oyuna hakim bir kişi dungeon master (dm) olur. dungeon master'ın görevi oyunun senaryosunu belirleyerek, oyuncuların çeşitli durumlar karşısında seçim yapmalarını sağlamaktır. ayrıca oyuncuların yönetmediği karakterleri de dm yönetir. oyuncuların görevi ise karşılaştıkları durumlara karakterlerinin nasıl tepki vereceklerini, karakterin sahip olduğu nitelik ve nicelikleri göz önünde bulundurarak belirlemektir.

    (bkz: setting)
    (bkz: rol yapma oyunu)
    (bkz: dungeon master)

  • bir iddia. iddia sahiplerinin kim olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, fakat bu sabah dükkanımı açarken kapımın önünde bulduğum zarfı açınca öğrendim ki lanete uğramışım.

    bu işin sonu nereye varacak?

    edit: öğretmen adamım ben sayın tebliğci pezevenkler, sizin lanet ellerinizle kullandığınız lanet oylar neticesinde oluşan lanet düzende öğretmenlik yapamadığım için içki satıyorum iyi de yapıyorum.

    edit2: destek mesajları için teşekkürler, görseldeki bilgileri değiştirmem, sansürlemem konusunda ciddi uyarılar aldım, gerekeni yapacağım.
    görsel

    edit3: güvenlik kamerası dolu etraf bilsem ki savcılık bu işin üstüne gidecek hemen şimdi gerekli şikayeti yapayım fakat bu başımı belaya sokmaktan başka bir işe yaramayacak, tek başına bu bile başka bir ülkeye iltica etmek için yeterli bir sebep.