• bir iddia. iddia sahiplerinin kim olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, fakat bu sabah dükkanımı açarken kapımın önünde bulduğum zarfı açınca öğrendim ki lanete uğramışım.

    bu işin sonu nereye varacak?

    edit: öğretmen adamım ben sayın tebliğci pezevenkler, sizin lanet ellerinizle kullandığınız lanet oylar neticesinde oluşan lanet düzende öğretmenlik yapamadığım için içki satıyorum iyi de yapıyorum.

    edit2: destek mesajları için teşekkürler, görseldeki bilgileri değiştirmem, sansürlemem konusunda ciddi uyarılar aldım, gerekeni yapacağım.
    görsel

    edit3: güvenlik kamerası dolu etraf bilsem ki savcılık bu işin üstüne gidecek hemen şimdi gerekli şikayeti yapayım fakat bu başımı belaya sokmaktan başka bir işe yaramayacak, tek başına bu bile başka bir ülkeye iltica etmek için yeterli bir sebep.
  • baktılar bu tebliğciler dükkan dükkan gezdiklerinde artık halktan tepki görüyorlar, kovuluyorlar; bari not bırakalım da erken saatte öyle tebliğ edelim demişler.

    tanım: kendini bir takım ortadoğu mitolojilerine fazla kaptırmış bazı arkadaşların içi boş iddiasıdır.
  • 1 litre yeni rakı ile dolunayda yıkanılırsa lanet bozulur. geçmiş olsun.
  • bu tarz durumlara gülüp geçiyoruz fakat bazı şeylerin alıştırması gibi geliyor artık bana. atılan bir çok adım şeriata uygun hale geldi. cemaatlerin ve dini derneklerin tek sözüyle valiler kaymakamlar hatta hukuk seferber oluyorsa orada bir sıkıntı var demektir bunun sonu hiç iyi gözükmüyor.
  • içkinin vergisiyle maaş alanlar, mercedeslere binenler de lanetlenmiş midir acaba?
    tanım: deli saçmasıdır.
  • alan da diyor. eeee biz de boku yemişiz. sabah sabah aldığımız habere bak.

    e akşama iki bira içiyimde atmaya çalışayım.

    tanım: no commentlik bir türkiye durumu.
  • sen yine iyisin. eskiden samanyolu'ndaki gerçek kesit miydi ne, o programda mahalledeki içki satan adamlar ya acılar çekip çok pişman oluyorlardı ya hemen ölüyorlardı...

    editlemeye değer mi bilmiyorum ama: sırlar dünyası, beşinci boyut gibi programlardan bahsediyorum.
    gerçek kesit elbette sarı bıyık abi'nin flash tv'deki başyapıtıydı... bunu unutmak bile benim lanetlenmeme yeter aslında ama aradan kaynadım galiba. henüz bir lanetlenme semptomu göstermedim.
  • öncelikle acil şifalar diliyorum.

    çağımızın hastalığı lanete uğramak, çok duyar olduk son yıllarda.

    naçizane tavsiyem; sirkeli su ile dükkanı güzelce yıkarsan lanet manet kalmaz.
  • o tebliğcilerin üzeride alkol dökerek uzaklaştırmak mümkün gibime geliyor.

    başlığı açan arkadaşa önerim, dükkanın önünü arada 2 bira ile ıslatsa musallat olmazlar.
hesabın var mı? giriş yap