• tam ismi the battle for middle earth 2 ''the rise of the witch king'' olan expantion settir. henüz çıkmamış olsa da, betası bir yerlerde bulunmaktadır.

    bilgi için:

    http://mevault.ign.com/faq/index.php?category=1
  • sadece kötüler için hazırlanmış bir senaryonun oynanabileceği uzantıdır ayrıca. sanırım ea coştu, sömürsek kardır diye kendini paralar oldu. bu esnada aklıma takılan şeyler biri de, o dandik yapay zekanın ve herolar üzerine kurulu oynanabilirliğin az da olsa geliştirilmesi. yoksa bi halta benzemez.

    gerçi bunlar da tam daha ne yaptıklarını bilmiyorlar:

    the campaign is an evil side only campaign, we are not sure how this will work just yet, but you will be fighting your way to arnor with the witch king’s vicious army to take it down to the ground.
  • cikmis eklenti paketidir.

    (bkz: izlenimler az sonra)

    apdeyt: olmamis ea, ne ki bu? sen eklenti paketi diye bunu nasil sunarsin ki? herolar ayni, hadi bir iki ekleme yapmissin silahlara, e skiller? nerde o skiller, hani hepsi ayni? sonra mapler tipatip ayni, allah bilir networkte oynarken bu da cakisir gene, e olm ea naaptin sen? para hep sikintiydi iyice zorlastirmissin, 5000 üstü altin istiosun heroya, be insafsiz. he bak summonerlar güzel olmus,bir iki sirinlik var ama, olmamis. illa adam gibi bi eklenti paketi görmek istiyorsan gider lord of destructiona bakarsin, olmadi tbc cikicak yakinda, ondan esinlen. bu ne olm, brak ya, istemiyorum, otur sifir.
  • yüzüklerin efendesi filminin 2. oyununun expansion pack'idir

    http://www.ea.com/…src=riseofthewitchking_expansion
  • angmar ırkının eklenmesi dışında alınmaya değer artı bişey getirmemiş eklenti paketidir.
  • bugün aylar yıllardır bilgisayarımda duran, tarafımca bi posta bitirilmiş bu oyunu tekrar açasım geldi.. son bölümü şöyle bi daha bi şeyettiriym dedim. neyse yükledim oynuyorum, kesip biçtiriyorum orkları bizim elemanlara falan.. ulan bi tane attack troll müdür nedir, sıktım okçularla topuklarına, bitti canı, health barı bomboş, ölmüyo! bi düşüyo arada falan ama hemen doğruluyo, omuzları silkeleyip devam ediyo savaşa! 1500 command point'lik orduyu sıradan geçiriyo amına koduğumun hayvanı. undead oldu mübarek. benim ordu önde, bu pezevenk arkada kovalamaca oynuyoruz haritada.. tuttuğunu sikiyo, çok komik. son bölüm olduğu için bütün büyüler de açılmış tabi.. tüm bildiğim büyüleri duaları falan saydırıyorum kar etmiyo. save de etmemişim, uzun zaman geçmiş yaydıra yaydıra oynadığım için. du bakali nolcak yaklaşımıyla devam ediyorum. sonra orduyu kovalarken benim kaleyi gördü bu şerefsiz, döndü oraya daldı.. okçu kuleleri bilmemneler falan da dokunmuyo efsunlu trolümüze tabii.. benim binaları güzel güzel yıkmaya başladı. eh artık yapacak bişi yok, bi kaç ay sonra tekrar açarım belki derken bi kulede takıldı bu.. savuruyo zopayı kuleye ama hasar veremiyo. kule de etraftaki diğer kulelerle birlikte buna ok atıyo ama fayda etmiyo zaten onu biliyoruz. orda bi çıkmaza girdi olay. iki bug birbirini götürdü.. ben gene aheste aheste oyunuma devam edip orta dünyaya demokrasi getirdim. oyun bitene kadar da o kuleye vurdu, kuleler de ona ok attılar. kim bilir şimdi nerede ne yapıyo..
  • birçok bug barındıran oyun.

    karsh adlı zıbıdının bir büyüsü 2 saniye içinde sauron öldürebilmekte.
  • varlığından şimdi haberdar olup yani bir senaryo başlama ümidiyle yarın indirmeye başlayacağım bfme 2 eklentisi. o değilde şu elemanı merak ettim, nette dolaştım biraz bu patch hakkında ne var ne yok, adını bilmiyorum ama balrog'dan pek farkı yok diyorlar.

    edit: ayrıtılı bilgi: http://www.thewhitetree.org/…um/viewtopic.php?t=173
    edit2: eklentiyi kuramadım bir türlü.
    edit3: tylor'a eklentiyi bulmam ve kurmamdaki yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. oyuna birazdan başlıyorum yeni editler gelebilir.
    edit4: easy'de başlamama rağmen bayağı zorluyor oyun. bu eklentinin en önemli noktası, stratejinin dibine vurması; büyücüler falan. an itibariyle barrow-downs görevinde tıkandım. büyücüleri iyi kullanmak ve seri olmak gerekiyor. nitekim gerek good gerek evil campaindeki gibi ordunu kur ve git çökert rakibi mantığı yok. bayağı sardı ama zor bir paket.
  • yeni mapleri , daha dengeli hero ve asker güçleri ile oynu daha fazla oynanılabilinir kılan bir ek paket. normal oyundan pek bir farkı yok aslında. ama mordorla oynayanlar black riders'ları(nazgul oluyor yani) siegeden çıkarmak zorundalar. hero olarak çıkmıyorlar. ek olarak yeni eklenen angmar ırkı ise candır, kandır.
hesabın var mı? giriş yap