• tercih sebebi olan arabadır. amma velakin türk insanının bu tercihi biraz tuhaf kaçmaktadır. çünkü halk genelinde bir kanı vardır ki bayanlar kötü araba kullanır. peki madem durum böyleyken neden bir insan bir bayan tarafından park edilirken çarpılmış olma olasılığı olan, zamansız vites değişimleri ile motor ömrü kısalmış olan bir arabayı tercih eder? ayrıca sigara içilmemiş bir araba alıp onun içinde sigara içmek de birçok insanın gerçekleştirdiği bir durumdur. kısacası bu tercih tamamen saçmadır, tıpkı doktordan arabaların tercih edilmesi gibi.

    yıllar sonra gelen edit: ey okuyucu, iş bu edit "büyük lokma ye büyük laf etme" atasözümüzün ispatı için yazılmıştır. yukarıdakileri okuyunca gözlerime inanamadım zira ben araba alırken özellikle aramamış olmama rağmen gidip bayandan araba aldım. aldığım bayan tabi ki yukarıda belittiğim gibi arka tampona tecavüz etmiş, sol ayna kabını park ederken kırmış, aracı bir sürü park etme özürü kaynaklı hasarla doldurmuştu. ayrıca arabanın baskı balatası aldıktan 2 ay sonra tarafımdan değiştirilmek zorunda kalındı ki bu parçanın çabuk eskime sebebi araba kaldırma özrüdür. unutmadan arabayı satarken bana ısrarla sigara içilmemiş olmasını bir pazarlık argümanı olarak sunmaya çalışan bayanı "ben içicem nasıl olsa, farketmiyor benim için, isterseniz şimdi içine oturup içebilirsiniz" diyerek savuşturdum.
    zamanında ukala ukala "bayandan araba alınmaz, ne saçma iş" demiş sonra da almışız.
  • debriyaj aksamı büyük olasılıkla değişmiş ya da değişmesi gerekecek içinde sigara içilmemiş araba
  • sahibinden.com'da yayınlanmış bir ilanın ana teması'dır..

    http://www.sahibinden.com/…detail.doit?adid=3089793 (dikkatler ikinci resime lütfen)
  • aynıı ilana eklenmiş adı geçen arabanın sağ koltuğunda elinde sigarayla oturan bayan resmi yüzünden içinden çıkılamaz hale gelmiş tema..
hesabın var mı? giriş yap