• şu entry sayesinde var olduğunu öğrendiğim adana'da var olan underrated mekan. bu entryi dün görünce yazarla iletişime geçtim. meğer her adanalının bildiği çarşıda olan bir mekan. nedense hiç ilgimi çekmemişti o kadar orada yürümeme rağmen. bugün gittim. hem beta markası çay alabiliyorsunuz hem de üst katında ya da dışarıda çay içebiliyorsunuz. onlarca çay çeşidi var. bir ara hangisini denesem diye kara kara düşündüm çünkü çoğunu hiç içmemişim. ben baharatlı kış çayı aldım farklılık olsun diye. bulunduğu yere göre sıradışı duruyor gerek tasarımı gerek kalitesi gerek çalışanlarıyla. artık buranın müdavimiyim.

    edit: imla.
  • çınarlı'da iki katlı güzel bir mekan.

    alt kat market, üst kat kafe olarak dizayn edilmiş.
  • mekan tasarımı (bkz: twg tea) yi andıran güzel bir işletme.
  • adana yarı maraton ve gastronomi turum için sabah ilk durağım burası oldu.

    ambiyans gerçekten harika. kahvaltısı, kahvesi, tatlısı var ama adı üstünde tea house olduğu için benim tercihim, french pressli mate demli çayı oldu.

    melisa yaprakları, kekik ve limon aroması var. french press yanında 5 dk demlenme süresi için konulmuş kum saatine dikkat.

    görsel

    hem çayı beğendim hem de ambiyans güzel. ha içeride de kahve paketi gibi çay paketi satıyorlar.

    adana'ya her gelişimde açılış için ilk tercihim.
  • dün açılışı burada yaptım, bugünde kapanışı burada yapıyorum.

    çikolatalı rooibos. güney afrika’da yetişen roybos çalısının kahve tanecikleri ve çikolata aroması ile birleşiminden oluşan bir çay. açıkçası adana'ya ne zaman gelseniz bu çikolatali roobios çayını denemeden dönmeyin. lezzet lezzetoğlu.

    görsel
hesabın var mı? giriş yap