• aşağıdaki sorudur.

    evli bir çift intihar etmek için anlaşırlar ve bir binaya çıkarlar. atlamak için üçe kadar sayarlar, kadın atlar, adam vazgeçer. bir süre sonra kadının paraşütü açılır.

    sizce bu durumda ihanet eden kim?
  • hesap mehmet aslantuğ'a ait olmadığından soru da kendisine ait değildir.
  • kadınların daha zeki(!) olduğunu gösterir. senin atlamama ihtimaline önlem aldım der çıkar yine işin içinden. erkek her zaman olduğu gibi burda da plan yapmamış. kadın adam atlasa da açacaktı paraşütü.
  • ikisi de.

    ama birbirlerine değil. doğaya ihanet etmişlerdir. bu salak kafa ile nefes almayı sürdürerek.
  • adam atlarım deyip atlamadığı için ihanet etmiştir.
    paraşütün olması küçük ihtimalde olsa bir başka bir sebepten olabilir.
    belki hem kendisini hem kocasını kurtaracaktı ?
    en azından atlarım dedi ve atladı.
  • twitter hesabında fan page yazmaktadır hem de birçok yerde. sözlüğün yaş ortalaması düşük, zeka yaşı ortalaması çok daha düşük. okullar açılsa da sözlük biraz rahatlasa.
    tanım: saçma sapan bir soru
  • bence ikisi de ihanet etmiştir ama ilk ihanet edeni bilmiyoruz. yani kim ilk ihanet etmişse o birazcık daha suçludur diyeceğim ama diyemiyorum neden? çünkü ihanet etmeye karar verdikleri aşamayı bilmiyoruz. ihanet ettiklerinde bu gerçek ortaya çıkıyor.

    mesela adam ne zaman atlamamaya karar verdi? ve kadın ne zaman "paraşütle atlayayım?" dedi bilmiyoruz. belki de kadın adamın atlamadığını görünce açtı paraşütü? bunu da bilmediğimizden dolayı böyle bilminmeyen şeylerin varlığı göz önüne alınınca karar vermek yanlış sonuca götürebilir

    ayrıca o kadının sırtındaki paraşütü görmeyen adam bence ihaneti de hak etmiştir.*
  • "ikisi de ölmediği için önce sevinmeleri gerekir." şeklinde yaklaşılabilecek bir soru. hangisinin atlayamadığı veya hangisinin paraşütünün açıldığının ne önemi var? atlayamamış, çünkü korkmuş/tedirgin olmuş/vb. olmuş bir şey olmuş atlayamamış. öbürünün de paraşütü açılmış yani şansı yaver gitmiş. "hayat ikimizin de yaşamasını istiyor belki," deyip hayatı yaşamaya devam edebilirler. "sen atlamadın!", "senin de paraşütün açıldı!" şeklinde kavga sadece ego tatminidir, ötesi değil.
  • adam ihanet etmiştir, kadın da cinayet işlemeye teşebbüs etmiştir.
hesabın var mı? giriş yap