• twitter

    istanbul'da 19 yaşındaki bir genç, atılan tokat sonrasında hayatını kaybetti.

    baroreseptör inhibisyon etkisi
  • bunu görmemle birlikte içim nefret ile doldu. biz de böyleydik böyle iğrenç çocukların akran zorbalıklarına maruz kaldık. takip edemiyorsanız, yetiştiremiyorsanız yapmayın cocuk falan! hayatının baharında yitip giden bir can, bir de hayvan barındıran video.

    hayatını kaybeden çocuk epilepsi hastası bu arada.
  • her gün kime söveceğimi şaşırdım, yorulduk artık be.ne çocuklar güvende, ne yetişkinler.

    şansa yaşıyor herkes bu ülkede.
  • o tokatla hayat kaybolmaz ya.

    başka bir sağlık sorunu vardır gencin.

    allah rahmet eylesin.

    edit: elemanın elinde muşta olduğu söyleniyor. dikkatle inceledim fakat yine de net ne olduğunu anlamadım. vurduktan sonra da arkadaşına veriyor nesneyi. muşta, bıçak kabzası vb. hepsi ölüme yol açabilecek aletler.
  • tokat değil muşta ile vurmuş zaten ölümcül bir darbe. allah rahmet eylesin. çok yazık bu şekilde genç bir insanın ölmesi ve öldürülmesi.
  • çok yazık…
  • tokat değil.

    bir üstteki arkadaş da yazmış.

    sol elinde muşta var.

    çok yazık gerçekten.
  • şu videonun birinci saniyesi olmasa kimin yüzünden öldüğü belli olmayacak gençtir .

    şerefsiz tam kulağının üstüne vuruyor , kendince arkadaşlarına nasıl patlattım ama osmanlı tokadını diye anlatacaktı , katil oldu.

    sanmıyorum ama umuyorum sağlam bir ceza ile içeride çürür . insanlığa fayda sağlayacak hale gelmesi imkansız .
  • bana da ''bu tokatla mı olmuş??'' dedirtti ama demek ki nereye denk geldi, nereyi tetiklediyse gencecik bir çocuğu kopardı ailesinden. inanılır gibi değil. akran zorbalığı artık boyu aştı. z kuşağı kapatılsın.

    edit:başka bir kaynaktan muşta olduğunu okudum. amk veletleri. katil oldun hadi bakalım yap bundan sonra da o zımbırtıyla artistliğini

    bir başka edit daha: z kuşağı kapatılsın dedim diye alınanlar olmuş. z kuşağından da birçok mesaj aldım. sevgili kardeşlerim tabiiki herkes kendini bilir, zaten üstüne alınması gerekenlerin umrunda bile olmadı eminim bu yazım. kimleri kastettiğim gayet ortada. siz alınmayın ve küsmeyin lütfen <3 yeni nesil biraz daha kolay bir çağa doğup biraz daha umursamaz olabiliyor. her nesil, bir öncekini aratıyor. kişisel algılamayın.
  • tokat değil muşta ile vuruyor oevladı.

    3-5 kekonun bir genci sıkıştırıp öldürmesi olayı. arkadan kızlar da geliyor büyük ihtimalle kız mevzusu. uzak durun diyeceğim ama şansa yaşıyoruz memlekette, her yerden ölüm fırlıyor.

    edit: sinirimi alamadım amk vitaminsiz piçleri.
hesabın var mı? giriş yap