• bir çaylak.
  • bir yazar.
  • hayır o bir kuş!
  • hayır o bir süperman.
  • şu an itibarıyla 67967 favorilenen entry ile kendi kulvarında muhtemelen rakipsiz yazar. her yerde o var. favorilesin diye adam tutmuş olabilir.
  • favlamayı bi kenara bıraksak bile, paylaşımlarıyla kalite kokanbir insan bence.

    eminim sivilde de çok efendi bir adamdır.
  • #77425397

    yukarıdaki entryi girdiğim için bana özel mesaj yoluyla hakaret edip üstüne iftira atan bir soytarı.

    bu gün sayın ince tıpkı dediğim gibi gidip ilgili vatandaştan özür diledi. ben kendisinin seviyesine inmeyeceğimi, özür dilemesini beklediğimi söyledim fakat dilemediği için bu entryi buraya -bir daha kimseye kendi düşüncelerini yazdığı için hakaretle cevap vermeyeceğini umarak- bırakıyorum.
  • üst edit: bu yıllanmış* entriyi yazdığımda muharrem ince seçimde adaydı ve bir mitingi sırasında sahneye çıkıp kendisine küfür eden biri üzerinden saldırıya geçen aktroller ile laf dalaşına girdiğim bir zamanda yazılmıştı.

    evet ben insanlara özel mesaj yoluyla hakaret edip iftiralar atan bir soytarıyım. ancak bu iğrenç halimle bile saray soytarısı olmadığıma seviniyorum. soytarıyım belki ama aptal değilim. popüler olmayan başlıklara birkaç muhalif entry girip algı yönetimi yapılacak başlıklarda maaşını hakkedecek manüplasyonlar yapanları bir görüşte tanırım. aktrollerin engellenmemek için strateji değiştirdiğini bir soytarı bile anlayabilir.

    sayın ince'nin sözü edilen dallamayı arayıp ondan özür dilemesini ve ardındaki nedenleri konuyla tamamen alakasız bilgedodo başlığında analiz edelim öyleyse:
    1. arayıp özür dilemesi söz konusu dallamanın küfür ettiği gerçeğini değiştirmez. hem söz konusu dallamanın, hem ince'nin, hem de korumaların jest mimik ve davranışlarına bakarsak ortada bir küfür olduğu aşikar.
    2. arayıp özür dileyerek hem iktidara koz vermedi, hem gerektiğinde özür dileyebileceğini gösterdi. özür dilemek büyüklüktür payesini kaptı. ama bu demek değildir ki adam küfür etmedi.
    3. aksi durumda satılık medya bu olayın üstüne gidecek ve sonunda haklı çıksa bile gereksiz bir polemik yaşanacaktı. ince sıradan bir vatandaşla kavgaya tutuşmuş gibi olacaktı.

    sonuçta küfürbaz dallamanın yaptığı ince'ye zarar vermediği gibi aksine faydalı da oldu. tüm bu olayların bize sağladığı en büyük kazanç ise yetmez ama evetçi zihniyetle malul oldukları ortada olanların ne çabuk taraf değiştirebileceğini görmemizdi.

    neyse... bu tamamen alakasız entryi bir bulmacayla evet evet bir bulmacayla bitirelim:

    hitler o çoban köpekleriyle oynarken ne de iyi biri gibi görünüyor! hem zaten yahudileri gaz odasına atarken kimse görmemiş ki onu!
    adam küfür edecek olsa neden selfi çektirsin ki? hem adamın arkası dönük, ağzı görünmüyor, küfür ettiğini kimse görmemiş ki onun!

    iki ifade arasındaki hiç bir farkı bulun!
  • sövdüyse haketmişsinizdir.
  • şu 2 entryimden dolayı beni aktroll ilan eden paranoyak troll.

    (bkz: #77617586)
    (bkz: #77571255)
hesabın var mı? giriş yap