• bana garip gelen bir durum.

    hani elin amerikalı, ingiliz, alman gavurları arapları sevmese anlarım, sonuçta farklı bir din, farklı bir kültür, farklı bir medeniyet falan. ama biz yüzyıllar boyu bir arada yaşamış, her sıkıntıda birbirimizin yardımına koşmuş iki güzel milletiz. hiç yakışır mı bir türk'e arap kardeşlerimize bu kadar bir nefret diliyle yaklaşmak? kimimiz var lan bizim bizden başka. türk, arap, kürt bütünleşeceğiz, birleşeceğiz.

    ben bu ırkçı kafayı gerçekten anlayamıyorum ve bu tipleri neo-nazi özentileri olarak değerlendiriyorum.

    edit: şu arap isyanı meselesinin hemen açılacağını tahmin ediyordum. kayıtlara not düşelim, arap isyanı'na katılan bedevi sayısı 3000'dir, aynı zaman diliminde osmanlı'nın ortadoğu birliklerinde ise 300 bin arap asker vardır. ona göre...
  • genelde ilk kez araplarla beraber bulunduktan sonra gelişen duygudur.

    arapları sevdiğini söyleyen türklerin yüzde sekseni hayatında hiç bir (bkz: arap) tanımamış. bşriyle yemek yememiş , evinde konuk olmamış iş yapmamıştır.

    pis adamlar. kaba lar. onlara göre islam ı sadece kendileri bilir türkler i bile müslüman saymazlar.
  • kültüründen dolayı sevmiyor olabilir. en basit örnek vermek gerekirse 1500 sene önceki türk devletlerindeki kadına verilen öneme bakın, bir de şimdi müslümanlıkla birlikte etkilendiğimiz ve araplaşmış kültürümüzdeki kadının yerine bakın. bunun gibi yüzlerce örnek verilebilir. sen söyle nesini sevelim?
  • araplar muslumanım muslumanım diye geçiniyorlar fakat bir başka müslüman olan ülkeye(turkiye) yatırım yapmak yerine emperyalizmin göbeği olan amerikada tutuolar milyar dolarlarını sonrada bız nıye sevelım arapları ... evet onlar bizim din kardeşimiz iyi yakaladın çomar kardeş.kurtuluş savaşı zamanını hiç saymıyorum bile.
  • öncelikli tartışılması gereken konu değildir.

    şöyle bir gerçek var

    (bkz: arapların arapları sevmemesi)
  • normaldir.

    arapları çekebilen bir millet var mıdır? onu da geçtim mısırlı, suriyeli, bae'li araplar bile birbirini çekemiyor.
  • bir züğürt tesellisidir.
  • ırk olarak olmasa da özellik olarak sevmiyorum geneli kaba ve görgüsüzler
hesabın var mı? giriş yap