• dating uygulamaları kullanmanın sonucu. aynı anda bazen 5-6 kişiyle konuştuğun oluyor ama hepsi için bir yedekte tutma hissi oluyor çünkü o 5-6 kişiden 1'i sadece sizin asıl istediğiniz ama onun için de siz onun 5-6 kişisinin o 1'i değilseniz sıkıntı işte. zinicirleme bir umutsuz romantizm silsilesi doğuyor gittikçe büyüyen.
  • multitasking olarak da bilinir.
  • aşırı derecede arsızlık belirtisidir.
  • olması gereken bir durumdur. asıl sorun her flört eden kişiyi potansiyel sevgili görmek. ondan sonra aman yanlış anlaşılmayayım diye mesajlara cevap vermeyen, birbirine soğuk davranan hıyar bir nesil yetişiyor.

    en azından benim bakış açıma göre insanlar sadece sevgili yapmak için flört etmez/etmemeli. karşısındakine bir beklenti olmaksızın (karşı cins tarafından) beğenildiğini hissettirmek, mutlu etmek, özgüvenini arttırmak vs.'den daha güzel ne olabilir ki. keşke herkes birbiriyle flört etse.
  • bunu yapan insanlar o kadar zamanı nereden buluyor anlamıyorum. ben bir kişi ile konuşurken zorlanıyorum.
  • flörtten ziyade iletişim kurma ve tanıma tanışma çabalarıdır zannımca.
  • özgüven oluşturmak için 20 kişinin ilgisine ihtiyaç duyan sıkıntılı insanların çok sevdiği eylem. bir kere denk geldim aman , gördüğüm gibi kaçıyorum.
  • aslında pek de hoş olmayan bir kalp kırıklığından kurtulma yöntemidir benim için.

    şimdi diyeceksiniz ki “biri sana aynısını yapsa hoşuna gider mi?” hayır, gitmez tabii.
    ama ben en azından dürüst olup sıkıntımı anlatıyorum flört etmeye başladığım insanlara, ciddi bir şey olmayacağını ve sadece zaman geçirmeye çalıştığımı biliyor oluyor hepsi. aslında erkeklerin büyük bir çoğunluğu da zaten bunu istediği için pek de sorun olmuyor zaten takdir edersiniz ki.

    neyse. demem o ki; insanlara net bir şekilde “sevgili olacağız” imajı vermediğiniz ve artık flört olayına son vermek istediğinizde bunu dürüstçe dile getirdiğiniz müddetçe sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
    olay tamamen karşı tarafa ne verdiğiniz ve ne derece dürüst olduğunuzla alakalı yani.

    hadi kolay gelsin hepinize.
  • (bkz: ikizler burcu)*
    (bkz: ben değil bir arkadaşım)*
    ciddi olarak yorum yapmak gerekirse, dating uygulamaları çıktı ortalık iyice bozuldu gerçekten. yoksa flört sosyal bir durum. bırakınız insanlar birbirini hoş tutsun, güzel şeyler söylesin, minnoşluk yapsın, karşındakine daha ciddi olduğunu belirtirsin buna rağmen bir gelişme yoksa yapacak bir şey yok.
hesabın var mı? giriş yap