• asıl adı sarah grace mclaughlin olan 24 yaşındaki britanyalı şarkıcı. river, en iyi bilinen şarkısı.

    https://www.youtube.com/watch?v=h5jz8xdpr0m
  • (bkz: xxx the return of xander cage)'de çalan mercy isimli şarkısıyla beni şarhoş eden tatlı kardeşimiz.
  • fifa 17 oynayanlar hemen hatırlayacaktır.

    be your love

    diğer sağlam işleri:

    river
    wild horses
    pray (empty gun)

    buralar değerlenmeli.
  • güzel sesli güzel gözlü hatun.
  • bir kere dinledin mi kölesi ediyor seni. sabaha kadar bağırarak şarkı söylesin gıkım çıkarsa şerefsizim. (burası karışacak rez alın)
  • youtube'dan izlediğim kadarıyla canlı performansları da şahane. şu ana kadar kötü şarkısını dinlemedim. aslanlar gibi söylüyo, çok enercik.

    en sevdiklerim:
    fire
    dark side
    dead man's arms
  • beni böylesine etkileyen en son sanatçı kiesza, banks olmuştu. yakın dönemde ise aklıma kiiara geliyor. diğerlerinden üstün olan yanı gerçekten inanılmaz bir ses rengi ve aralığı var. * yüksek notaları rahatlıkla okuyabilir.

    kendi ismini verdiği ep gerçekten çok iyi. dark pop severlere duyurulur. ama ticari anlamda başarılı olur mu sorunusun cevabını zaman gösterecek.
  • be your love şarkısını dinleyenlerin hemen gözüne fifa 17 marco reus kapağı canlanabilir.
    river,the way i do, darks side gibi baba şarkıları vardır.
    saçları ikili topuzdur ve adidas eşıfmanla takılır.
    şuanki popularitesi amerikanın yerel vilayetleri ve avustralyada baskınlık göstermektedir. önümüzdeki zamanlarda dünya çapında sanatçı olması kaçınılmaz.
  • bir bishop, iki k.flay bunlari benimle tanistiran spotify’a ne kadar tesekkur etsem az. kadinin kotu sarkisi yok, cok enerjik, uzun zamandir muzik yapmayi bu kadar seven birisi ile karsilasmamistim. kendisini uzun zamandir takip ediyorum, canli kayitlarindan gordugum uzere kadin sarkisini soylerken canavara donusuyor, ama sarki bittikten sonra utangac ufak bir kedi yavrusu gibi. sarki soylerken yukseliyor kadin. inanilmaz.

    *ayrica kendisine instagram’dan surekli “come to turkey” mesajlari atiyorum. keske gelse, o muazzam sesi canli canli dinleyebilsek.
  • aynı gün doğduğumuzu görünce daha bir mest olduğum artiz. küçükken tokyo'ya taşınmış ailesiyle ve orada bir karaoke barda şarkı söylemeye başlamış ilk kez.
    sahne adını ailesinin memleketi olan iskoçyadaki bir kasabadan almış. cidden farklı bir renk ve değişik klipleriyle marjinalliğini yansıtıyor ama bokunu çıkarmaması da ayrı hoş bir olay.
    tam anlamıyla 21.yy artisti.
hesabın var mı? giriş yap