• mad tv'nin koreli komik adami. toplum icinde soyunup gezmek gibi bir hastaligi var ki evlere senliktir.
    kuzey koreli bilimadami, cinli kalite kontrol uzmani, bobby lee'nin otuzuncu dogum gunu skeclerinde adami krizlere sokar.
  • tanımam etmem ama kendisinin kdramaları ti'ye alan "attitudes and feelings; both desirable and sometimes secretive" adlı 4 bölümlük çakma dizisi ziyadesiyle yarıcı. yutub'da buluneybıl.
  • the dictator filminde çinli sapık diplomat mr.lao'yu canlandırmış aktör. film boyunca piçlik akıyor. en komik sahnelerinden biri de karısıyla dalga geçtiği sahnedir. burdan buyrun.
  • gülmekten yarıldığım nadir çinlilerden gerçi kendisi koreli ama olsun oda bir çinli benim için. bir diğeri için de (bkz: ken jeong)
  • kız arkadaşı ile birlikte (bkz: tigerbelly) isimli podcasti yapan komedyen, oyuncu. kalıp bozar, filtresizdir. anlattığı hikayeleri ve anılarıyla insanı dumura uğratıp kahkaha attırır. özellikle normal insanların bahsederken şekilden şekle gireceği konulardan öyle bahseder ki sanki 50 yaşında koca adam değil de bir çocuk konuşuyor zannedersiniz. meşhur hikayelerinin bir kısmı;

    trafikte sıkışınca arabasının arka koltuğuna sıçıp kız arkadaşını arayıp ne yapması gerektiğini sorması.
    kendisini küçükken döven babasının kriz geçirip ölmesi konusundan babasının penis boyuna geçiş yapılması.
    kız arkadaşının ortak bir arkadaşlarını içeren erotik bir rüya görmesini podcastte itiraf niteliğinde anlatmasıyla bobby'nin kıza verdiği tepkiler.

    bunlar gibi sayısız hikaye ve anı var biri değilse diğeri insana kahkaha attırıyor. tavsiye ederim.
  • kaliteli bir orospu çocuğu. ırkçı esprileri güldürür.
  • sadece şu sahneyle bile beni yarım yarım yaran komedyen.
  • ofansif mizah(ne demekse) denilen şeye aşina bireyleri bile şaşkınlıkla karışık gülme krizine sokabilecek meksikalı sempatik piç kurusu.

    belki sizi de güldürür, iki örnek seçtim, buyrunuz.

    sadece tek cümle ile güldürdüğü kesit:

    https://youtube.com/…oxsk6q53ck?si=rdtkmftonaic9bat

    bu da sinir uçlarına dokunduğu saçmalaması:

    https://youtube.com/…2ckv4ebfq8?si=vlzrbrkxdj6y4eiw
  • full asya komedisi yapan koreli adama meksikalı diye entry girmek için doğuştan kör, sağır, dilsiz ve topal olmak gerekir sanırım.

    doğru kişilerle birlikte olduğunda (örn. andrew santino) en güldüğüm komedyendir. tigerbelly (10 yıllık ilişki yaşadığı ex'iyle) ve bad friends (andrew'le) 2 podcast'ı vardır.
  • everyday for a summer...brutally...
hesabın var mı? giriş yap