• lat., yamama, lanet etme.
  • denemekten ne çıkar deyip aldığım üründür. hakkında çok fazla pozitif şey okudum o yüzden çok inandırıcı gelmedi bana. bir ay sonra sonucu editleyeceğim.

    edit1: yaklaşık 1.5 aylık sürede çok düzenli kullanamasam da yaklaşık 3 kilo aldım. bunun ne kadarı bombax ne kadarı karantina koşulları bilemiyorum tabi. ama gerçekten iştah açan bi etkisi var. iştahsızlık çekenler kullanabilir. instagram sayfasında 1 haftada 5 kilo aldım vs gibi kullanıcı mesajları servis ediliyor onlara aldanmayın. herhangi bir yan etkisini gözlemlemedim.

    içimi ise pek keyifli değil. sıvı içinde çözünmediğinden içine odun talaşı katılmış bir şey içiyormuşsunuz gibi bi his bırakıyor.

    edit2: 1.5 kutu kullanımla 6 kilo aldım göbek çıkmaya başlayınca bıraktım. sporla birlikte kullanıldığında daha efektif sonuç elde edilebilir.
  • kilo alamayanlara kilo aldırmayı vaat eden bitkisel toz karışım şeysi. kilo aldırma ihtimali var doğru olabilir, şöyle ki bitkisel bir karışım bu da iştahınızı açarak daha çok yemenize ve doğal olarak kilo almanızı sağlıyor olabilir. bu ürünün rakibi olan (bkz: megamax) ürününü yıllar önce kullanmıştım muhtemelen hemen hemen aynı içeriğe sahipler. tarçınlı bir tadı vardı, içimi fena değildi. düzenli olarak kullanmıştım ciddi olarak iştah açıyordu daha çok yeme isteği oluyor. bunu göz önünde bulundurup almayı düşünen alabilir.
hesabın var mı? giriş yap