• kahvede yeni mekan. bugün gittim espresso istedim, şekerin espressonun dibine inmesinin 7 saniye sürdüğünü tahmin ediyorum. 5tl ye bu kalitede espresso içmek nasip oldu ya sağolsunlar. çalışanları da gayet iyi. starbucksta çorapsuyu içmek için kasa önünde dakkalarca bekleyen halkımıza belki biraz fazla. ama umarım değildir. şu anda sadece eminönünde var. 36 tane şubeleri olmadan devam etmelerini diliyorum. çünkü bu aralar eminönüne çok gidiyorum.

    http://brewcoffeeworks.com/

    bir de kahvedelisi olsaydı da biraz da o bahsetseydi... nerdesin kahvedelisi!
  • resmen ikinci evim. sabah kahvesi de orada icilir , akşam kahvesi de. saglam ispanyollar calistirir bu adamlar (yusuf, zekerias, umar) calisanlarinin her biri muhabbet edilesi insanlardir fakat ispanyollari turkce bilmez. kahvelerinin yanisira ezgi hanimdan israrla tiramisu isteyiniz. fevkaladenin fevkindedir.
  • istanbulda içtiğim en güzel kahveyi yapan mekan. kesinlikle daha fazla şubesi olması gerekiyor.
  • kahvesi ve havası dışında mavili dekoru, bulunduğu muhit ve çalışanları sebebiyle de bir sürü artısı olan mekan. bir beğenme ölçütü olarak, uğramak için yolumu değiştirmeye üşenmiyorum mesela.
  • eminönü'nde bir kahveci. kahveleri çok güzel, mekan da çok güzel.
  • istanbulda bulunan, oldukça iyi kahveleri, sessiz sakin bir atmosferi, oldukça güzel bir dizaynı ve gayet eğitimli garsonları olan güzelim kahve içilesi mekan...

    http://www.brewcoffeeworks.com/website/
  • çok bi kayfe bilgim yok. hangi yörenin çekirdeği güzel olur onu da bilmem. epey zamandır sirkecideki şubenin önünden geçiyordum. mavi papyonlu baristalarıyla filan pek bi hoş bi mekana benzetiyordum. bugün alelacele geçerken uğradım bi küçük latte aldım. şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum epeydir. her gün banko 3 fincan kahve içen birisi olarak en çok zorlandığım kısım espresso bazlı kahveler oldu. çok acı geliyordu zincir kahvecilerinki. bu abilerin kahveleri dünya üzerindeki en iyisi midir bilmem ama benim damak tadıma en uygunu olduğunu ilk yudumda anladım.

    ne var ki her güzel şey gibi bunun da bir sıkıntısı var. bildiğimiz küçük karton bardak kadar kahveye 7,5 tale para verdim. afedersiniz o biraz oturdu. bir dahaki sefere çekirdeklerini alıp kendim yapacağım, bakalım aynı tadı tutturabilecek miyim.
  • kahvenin ve ortamin guzel oldugu mekan. istanbul u istanbul yapan degerlerden.
  • sirkeci şubesi istanbul'daki en hoş kahvecidir. ne zaman gitsem o güzel mavi dekorlu mekanın girişinde güler yüzle karşılanıyorum. kahvelerinin sunumları ve lezzeti de oldukça güzel . sirkeciye uğrama sebebi resmen .
    edit : diğer 3. dalga mekanlardan maalesef çok gerideler. kullandıkları çekirdekler çok kaliteli şeklinde kavrulmamış ve özel notalar alamıyorsunuz içerken. espresso olarak ise iyiler. sanırım diğer mekanlardan geride kaldıkları için yaptıkları %50 öğrenci indirimi ise mükemmel.
hesabın var mı? giriş yap