• karşındakini en güzel aşağılayan tavsiye bu. gezi'de de kullanılmıştı bol bol. bir mihrak var. bu bizi oyunlara getiriyor. ama bizim kafamız basmıyor anlamıyoruz. bu tavsiyeyi veren abi biliyor bir tek bunları. tüm resme hakim. "kırmızılı kadın nerde?" yaaa. işte oyun. "beş günde oyun parkı yapılır mı?" aha oyunu çözdü. ama ah bu reşit ama yine de saf gençlik. ah be çocuk.

    bu muhteşem abiden ne yazık ki ülkemizde dört tane olduğundan kendisinden sürekli tavsiye alamıyoruz. mecburen kandırılıyoruz. mecburen ölüme gidiyoruz pisi pisine. "niye hdp milletvekili ölmedi?". işte komplo çözüldü. burada işin sırrı doğru soruları sormayı bilmekte. kimse kalkıp mantıklı cevap veremiyorsa haklı olduğunuz tescilleniyor. guiness'ten bir memur gelip alnınıza "aşmış" damgası basıp gidiyor. tebrikler.

    "madem evrim var niye maymunlar insan olmuyor?"

    işte komplo çözüldü. soruyu sormak yetiyor. gördüğün üzere sorunu mantıklı bir tabana oturtman gerektirmiyor soru sorman yeterli.

    alakalı olarak (bkz: dış mihrak/@ssg)
  • uluslar arası, "hükumetler devirerek ortalığı kan gölüne çevirme" oyunları 2015
    2012 yılında mısır,
    2013 yılında brezilya ve
    2014 yılında ise ukrayna'da
    düzenlenen oyunların 2015 yılı talihli ülkesini belirlemek için
    organizasyon komitesi yoğun bir şekilde çalışıyor.

    özellikle mesela olimpiyat oyunları bu ülkeye verilmedi diye
    sevinç çığlıkları atanlar
    siz bu oyunlara gelin
  • "bir yerlerden düğmeye basılmış"ın kız kardeşidir.
    öyle düşünmeni istiyorlar ekseninde komplo teorisi anlatan adamın kullandığı az sayıdaki giriş cümlelerinden biri.
  • hepiniz aptalsınız bir ben akıllıyım demenin başka bir yolu. dünya üzerindeki en sinir bozucu cümlelerden.
  • -ya ssg, sen bildiğin işi yap. bırak bu işleri, bilgisayarı mı biliyorsun? bilgisayarcılık yap. elli yüz kitaptan okuduğun üçyüz beşyüz parağrafla olmaz bu işler.
  • (bkz: provokasyona gelmeyin)
    (bkz: ekmeklerine yağ süreriz)

    gibi ekürileri de vardır.
  • aynen bizim toplumda bir anda türemiş rahat ol tepkisi kadar sinir bozucudur "bu oyunlara gelmeyin". söyleyen kişinin her şeye hakim müthiş bir coolluk içinde olduğunu, bizim de kafası kesilmiş tavuklar gibi rastgele oraya buraya koşturduğumuz imasını içerir.

    türkiye'nin yönetimini ortadoğulu adamlara emanet ettiğimiz ve onlar da potansiyelleri-meğilleri gereği bizi ortadoğuya soktukları için memleketin geleceğinden ümidi zaten kesmiş durumdayız. ışid falan gelip götümüzde bomba patlatmazsa ecelimizle ölene kadar (sonraki 30-50 yıl arası) zaten gün yüzü göremeyeceğimiz için bu oyunlara gelmemiz ya da gelmememiz de hiçbir şeyi değiştirmiyor.

    oyuna gelirsen ekim'e gelmezsen sikime kadar yani. aynı şey.
hesabın var mı? giriş yap