• bu arkadaş gülbeyaz'da oynamıştı, beşiktaş'ın altyapısında futbol oynuyordu. serdar orçin'in canlandırdığı karakter tahir ile kapışırlardı.
  • 1979 istanbul doğumlu oyuncu. daha önce aşk ne gezer dağlarda ve son ders aşk ve üniversite filmlerinde izlemiş, sevmiş beğenmiştik. son olarak öldür beni filminde oynamaktadır. hem de ikinci başrolü olacaktır bu film.

    kişisel not: olm, internet cahilimisin? ne bileyim bi arkadaşın falan yok mu? wikipedia'da bile boş çekiyorsun. efendi bi adama benziyorsun, şöyle tanıt kendini insanlara, onlarda tanısınlar, bilsinler seni. karpuz satmıyorsun ki, film çeviriyor, tiyatrolarda oynuyorsun. kib öpt bye

    edit: bkz
  • muhteşem yüzyıl'ın 72. bölümünde zümrüt ağa karakterini oynamıştır.
  • hile dizisinde küçük bir rol alan oyuncu. kendini oynamış dizide.
  • piyasanın sil,nenlerinden
  • dizilerdeki kötü oyunculukları değerlendirdiği şöyle bir videosu olan oyuncu kişi. hazal kaya ve hande erçel'i özellikle çok gömmüş.
  • oyuncu kocuymus. vasat alti bir oyuncuyken nasil oyuncu kocu olabiliyor bilemiyorum.
  • youtube'da oyuncuları eleştirdiği videosuna denk geldim.
    siklenmeyen ve kitlelerce tanınmayan vasat bir oyuncuyken ne ara oyuncu koçu olmuş da ahkâm kesmeye başlamış onu anlayamadım.
    zaten “x koçu” hep kolpa tiplerin sıfatı olmuştur. yaşamı boktan adam bir gün çıkar “yaşam koçuyum” diye gezmeye başlar, o hesap sanırım.

    ayrıca kendisine bir tavsiyem var: madem instagram'da kolpacılık yapıp takipçi satın alıyorsun, paraya kıyıp bir zahmet beğeni de satın al, 300 bin takipçili (yersen) profil 50-100 beğenili paylaşımlarla dolu. başta bir iki taneye para yatırmış öncekilere para yetişmemiş sanırım lol.
  • vücudu yerine keşke beynine ve oyunculuğuna yatırım yapsaymış böyle ağzından tükürük saçarak insanlara hakaret etmezmiş en azından. oyuncu olmuş üstüne bir de oyuncu koçuymuş. vay vay vay. fox tv’deki dizilerde sadece güzel ya da yakışıklı olduğu için oynayan oyuncuların koçu sanırım. bak o tam yakışır.
  • az önce literat kanalında oyuncuları ve performanslarını değerlendirdiği videoya denk gelince oyuncu koçu olduğunu öğrendiğim eski oyuncu. hem kötü hem de iyi oyunculukları gayet de yerinde değerlendiriyor neden bu kadar gömmüşler anlamadım. ama bir şeyi daha anlamadım, bu adam benim gençliğimde sıradan dizi ve filmlerde ufak tefek rolleri olan sıradan bir aktördü ne oldu nasıl oldu da "koç" oldu?

    bunun için eğitim ya da diploma yeterli olmamalı diye düşünüyorum. yeteneğe sahip olmuş ve kendini kanıtlamış birisi haline gelmiş olman lazım sanırım. tabi bu benim görüşüm. bir şeyler başaran herkesi takdir ederim. mesela iyi vücudu var, tebrikler.
hesabın var mı? giriş yap