• vahşice işlenmiş bir cinayettir.
    +18
    savunmasız ve artık bir (ceset) var yerde hala vurmaya devam ediyor vahşice. bir elinde de kamera, kayda alıyor. cesede vurarak…
    tehlikeli bir psikoloji gerçekten.
    elbette neler yaşadığını anlayabiliyoruz ama cinayet anının görüntüleri, kayda alınması falan izahı olmayan bir vaka..
    not: arkadaşlar öldürülen şahsı korumuyorum. su testisi su yolunda.. bunu tartışmıyorum. işlenen cinayetin vahşiliğini vurguluyorum.
    normal değil, hiç değil.
    ülkede adalet yok, herkes dolup dolup kendisi ceza kesiyor. burada sistematik bir kaos var. ülkenin içinin boşaldığı, kurumların çürütüldüğü gerçeğinin yansımasıdır bu cinayetler.
    vahim bir durum. izahı da var üstelik (bkz: adalet)
  • etrafta ne kadar kanı bozuk suç makinesi varsa her birini duruşmada sırf kravat taktı diye iyi hal indiriminden 2 sene yatırıp dışarıya postalarsanız koca ülke de böyle teksasa döner işte.
  • belli ki bir yandan da kamera ile nasıl darp ettiğini saldırganın kendisi çekiyor. sonra da çok büyük ihtimalle yine kendisi yayınlıyor. bunları nerede yayınlıyorlar, bu görüntüleri kim bulup servis ediyor? kimsede korku kalmamış.
    insanların bu kadar göğsünü gere gere suç işlemesine kimse bir şey yapmayacak mı?
  • ülkede adalet olmadığı için herkes kendi adaletini sağlamaya çalışıyor. adam mafya ise gider şikayette bulunursun çözüme kavuşur diyecem ama diyemiyorum.

    ne demişler; "adaletin küçüldüğü ülkelerde, büyük olan artık suçlulardır."
  • insan yapay zekadan daha tehlikelidir.
  • son zamanlarda her fırsatta olduğu gibi yine yeniden idam çağrılarını başlatan cinayettir. maalesef ülkedeki güvenlik sorununu da gözler önüne seren bir olaydır.

    artık bu tarz olayların medyaya sırf bu tarz çağrılar için servis edildiğine inanmaya başlıyorum. bunlar sanıyorlar ki bu ülkeye idam geri gelse sadece katiller ve tecavüzcüler idam edilecek.

    edit: başlığı açan yazar idam çağrısında bulunuyordu ilk entryde, editleyip silmiş.
  • bursa yasanilabilecek ender güzel sehirlerden biriydi
  • (bkz: adaletin bittiği yerde anarşi başlar) sözünün vücut bulmuş hali resmen…

    belli ki bu pavyon sahibi herifin mallarına çökmüş ve mafyacılık yapmışlar. herifte canını almış.

    ülke artık güçlünün güçsüzü yediği bir ülke maalesef.

    öldürenin canını çok yakmışlar başka bir ifadesi yok.

    edit:imla
  • hayatinda teksas gormemis adam teksas diye yorum birakiyor. kuzey amerika su an turkiyeden daha guvenli bir yer.

    önemli not: arkadaşlar siz beyinsiz misiniz? teksas kuzey amerikada değil de nerede? güney amerikada mı? yanında arjantin falan mı var mesela? bakın gerizekalılar iyi okuyun. amerikanın "kuzeyi" ile kuzey amerika farklı şeyler.
    koca sözlükte 3-5 kişi falan mı kültürlü amk ya.

    onemli not 2: sitede sanirim 3 tane kulturlu, akli basinda, yazmayi ve derdini anlatmayi bilen, hayatinda cokca kitap okumus insan varmis onu anladim. gerisi döl israfi ya da meth bagimlisi. gelen mesajlari cerceveletip asmak lazim da ugrasilmaz.
  • belli ki birilerinin malına çöküp mafyacılık oynarken her şeyi göze alan birine denk gelmiş maktül.

    ha öldüren de belli ki psikopat ya da ciddi anlamda artık son raddeye gelip cinnet getirmiş biri. ne olursa olsun sokaklarda olmaması gereken biri. en üst sınırdan ceza verilmesi lazım. kafasına sıkıp geçip gidemiyorsan kameraya alıyorsan normal değilsindir..
hesabın var mı? giriş yap