• "lise biter bitmez burun estetiği olan kız"ların hasta rolüyle dikkat çektiği bir hastalık türüdür ve psikolojiktir.

    bu hastalığın ön belirtileri buruna yabancılaşma ile başlamakta, burnu sevmeme ile devam etmektedir. daha sonra burnun takıntı hale getirilmesi ile çevreden ameliyat için destek sağlanmaya çalışılır. netekim bekara karı boşamak kolay olduğundan destek de kolayca bulunur ve delicesine en iyi estetik cerrahlar listesi hazırlanır.

    bu hastalığın nihayete erdiği nokta ise, bireyin kendisini cerrahın hünerli kollarına bıraktığı andır. sonrasında ise -kuvvetle muhtemel- başka bir ameliyat hastamızı bekliyor olacaktır.
  • iranlıların büyük çoğunluğunda olan amansız hastalık.
  • "her şey tamam da bi burun işi bozuyor yaaa", "burun hariç çok güzelim aslında yaa" veya "burun hariç çok şirinim aslında yaa" kafasından kaynaklanır.

    bu kafadaki tipler de genelde şöyle tiplerdir;

    * renkli gözlü (gözler norveç, burun karadeniz)
    * türkan şoray misali iri gözlü (bkz: iran'ın en çok burun estetiği yapılan ülke olması)
    * beyaz tenli, açık kumral veya boyalı sarı saçlı (sima los angeles, burun yozgat)
    * uzun boylu (endam rus, burun karadeniz)
    * fit (sonradan zayıflamış veya doğuştan atletik, zayıf, zarif, ne giyse yakışan ama allah'ın burunla imtihan ettiği)

    bir bünyede bu maddelerden biri veya birkaçı bir arada bulunabilir.
    estetik onlar için bir milattır. hayatları e.ö ve e.s olarak ikiye ayrılır. e.s döneminin ilk zamanlarında yakınlık kurmuşsanız e.ö dönemine ait mütevazilikten eserler görürsünüz. buna aldanırsanız ilerleyen dönemlerde tekmeyi yersiniz. çünkü o artık "burnu havada prenses" kategorisine girmiştir.
  • ölümcül hale gelmesi, burun estetiğinden sonra "problem senin burnunda değildi ki" denmesiyle olan hastalıktır. meali: hangi birini yaptıracaksın he muşmula suratlım?
  • var böyle hastalık. şöyle etrafıma bakınca diyorum ulan kızlar daha da güzel. tabi hemen hepsinin burun estetiği yaptırdığını fark edemeyecek ya da tahmin edemeyecek kadar safım. kızlarda erkeklere göre kompleksler daha fazla, kızlar ne yapıp edip yaptırıyorlar. kredi çekeni mi istersin, estetik parası vermiyor diye babasıyla kavga edeni mi, nişanlısını terk edeni mi... ayrıca bu anlattıklarım yozgat'ta oluyor.
  • “kendimi seviyorum” şimdiye kadarki en basit, en sessiz, en güçlü ihtilal.
    değişim ve güzelleşme önce kişinin kendini sevmesiyle başlar. önce bunu bilmeli ve denemeli insan.

    burun esteği yaptırma ihtiyacı hastalık mı değil mi bilemem. o kısımla da ilgilenmiyorum. saç ve göz rengi dahil her şeyin doğalından yana olsam da kişi görüntüsünden rahatsızsa ya da sağlık sorunu varsa illa ki tıbbi destek almak isteyebilir.
    amenna.

    lakin artık estetik operasyonların daha düşük maliyetli ve daha kolay ulaşılabilir olmasından ötürü herkesin burnu tornacıdan çıkmış gibi aynı. beni rahatsız eden kısım bu. güzel burun illa tek tip değil ki, yüze yakışana göre dahası kişiyi birazcık daha biricik yapacak şekilde şekil verilmeli diye düşünüyorum.

    barbie bebek misali tüm yaz ortasına aynı burun kondurulmuş farklı yüzlere bakmaktan fenalık geldi.
    özgünlük iyidir, yapay dahi olsa.
  • mezun olup işini eline alınca yapılan aktivitedir genelde o an dünyadaki en önemli şeydir odaklanan kimseyi dinlemez burnumda et var kemik var vs bahaneleriyle yapılır yapıldıktan sonra dünyanın en kötü burnu oldu senin yüzünden oldu olarak sürekli söylenip durulur hatta yanlışlıkla dokunun veya çarpınca bile heee bide kırda bir daha yaptırayım sana kendimi beğendirmek için aslında yaptırmadan önce ben senin burnunu daha çok seviyordum demiştim 9468546548 kere falan ama o yaptırma olayına o kadar odaklı ki diğer konuşulanlar sinek vızıltısı neyseki eveything is over sadece böyle arada aklıma geliyor gülümseten anılar
  • kemik yapısı çok belirgin ve kemerli burna sahip insanlar bir derece anlaşılabilir ama burnu gayet düzgün olduğu ve yüzüne yakıştığı halde estetik yaptırmak isteyen çılgınlar da var. onlar anlaşılabilir gibi değil işte.

    aynı şey meme için de geçerli mesela. tahta gibi memeleri olan kadınlar onu b-c kaba yükseltmek isteyebilir (ki keşke o da olmasa aslında) ama memesi b veya c kap olduğu halde biraz spor yapıp bel kısmını incelterek ve çok hafif destekli bir sütyenle görüntüyü dengeleyebilecek olan kadınların sırf şımarıklığından silikon taktırmaları anlaşılmaz gerçekten.

    uzun lafın kısası gerçekten ihtiyaç duyulan durumlarda estetik çok da kötü bir şey değil ama bokunu da çıkarmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap