• nerede ne patlayacağı belli olmayan şu ortamda mantıklı bulduğum karardır.
  • doğru ve on numara bir karar. işid için saldırı hedefi ve bulunmaz bir propaganda fırsatı olacaktı.
  • cok dogru bir yasak olmustur, yuruyusteki insanlari acik hedef olmaktan kurtarmistir.
  • nasıl bir ülkede yaşıyorsak artık içinde barış özgürlük falan geçen her eylem pkk eylemi.
    bu kadar da açık açık dalga geçilmez bir milletle
  • yerinde ve desteklediğim bir karar. belki de bu zamana kadar yapılan en doğru iptaldir. sivil kayıplar olmaması adına sevindirici bir gelişme. suruç benzeri bir katliam olsa, sivil insanlar ölse hoşunuza mı giderdi? evet giderdi ulan, çünkü siz kan ile besleniyorsunuz.
    şimdi kalkıp "dövlöt östöhböröt östöse önlör bünü" diyenleri de aramızda görmek şaşırtmadı beni. lan andaval, devlet bu yüzden yasakladı bunu. bombalı eylem yapılacak istihbaratı her yerde çarşaf çarşaf yazıyordu. bu bilinmesine rağmen izin mi bekliyordun a öküz?

    polis terörist evlerine baskın yaptı, bir çok silah ve mühimmat ele geçirildi ama devlet haksız. barış yürüyüşü adı altında ortalığı kan gölüne çevireceğiniz su götürmez gerçek, devlet bunu önleme peşinde ama devlet yine haksız. devlet ne yapsa zaten haksız, çünkü siz ruh hastasısınız. siz istiyorsunuz ki bombalar patlasın, insan parçaları havada uçuşsun. kaos olsun, ülke bir birine girsin. işte bu yüzden ruh hastası insanlarsınız. bana bir tane pkk eylemi gösterin ki barış içerisinde başlasın ve olaysız sonlansın. ulan böyle bir örnek bile yok, siz kimi yediğinizi sanıyorsunuz? sizin karşınızda 3 yaşında çocuk mu olduğunu düşünüyorsunuz atıp tutarken?

    ha bu pkklı teröristler ne yapar eder yarın kadıköye gider, bayrak açar, apo posteri açar o yürüyüşü yapmaya çalışır.
    ismi barış, hepsi bu. tıpkı benim ismimin kıvanç tatlıtuğ olması, leonardo di caprio olması, brad pitt olması gibi.

    peki ben o kişler miyim? beni kırmamak adına evet dediğinizi duyar gibiyim canlarım benim:) ama maalesef değilim. ben bildiğiniz 40 yaşında çirkinlik abidesi, ürkütücü bir görüntüsü olan sıradan vatandaşım.
  • devletin bu ara savaştan başka bir şey duymak istemediğini ve bir yürüyüşün güvenliğini sağlayamayacak kadar aciz ve teslim olmuş halde bulunduğunu itiraf etmesini sağlayan karar.
  • yanlış karar. terör destekçilerinin göt korkusundan meydana çıkamayacağını bildiğimize göre, hdp'li vekillerin de ilginç gerekçeler bulup katılamayacaklarına göre, bu yürüyüşe izin verilmeliydi. bomba patlar, esnaf saldırır, vatandaş yuh çeker, terör sempatizanı klavye ergeni de sözlükte entry kasar, twitterda rt basardı.
  • kararı destekleyen gerizekalılar devletin esas görevinin vatandaşının özgürlüklerini ve can sağlığını korumak olduğunu ya hiç bilmiyorlar ya da devlet propagandaları sonucunda unutmuşlar.

    devletin görevi yürüyüşü yasaklamak değil, yürüyüşün güvenliğini sağlamaktır.
  • hayırlı olmuştur, provakasyondan uzak durulması iyidir. pkk reklamı izleyecek halimiz yokya.
  • bazı sivri zekalılara göre ışid için açık hedef oluşacağından yasaklanması iyi olmuş. bunu demekle devletin koruyucu gücünün yetersiz olduğunu kabul ettiğinin farkında değil.

    bilmem biliyor musunuz ama polisin görevi yürüyüş yapanları korumaktır; tomayla, gazla dağıtmak değil.
hesabın var mı? giriş yap