• eskişehir'de hayvanseverler tarafından faaliyete geçirilen, tasarımı ve tüm ürünleri ile kedi konseptinde olan, içeride kedilerin dolaştığı, gelirinin bir kısmını sokak hayvanlarına ayıran, sahipsiz kedilere yuva bulan işletmedir.

    facebook sayfaları için http://www.facebook.com/cafededelikedi
  • içimde en kısa sürede eskişehir'e gitme ve bütün günümü orada geçirme isteği uyndırmış kafe. her şeyiyle çok sevilesi, saygı duyulası bir iş yapıyorlar. yirim.
  • bizi eskiden liseli kafesi olan yerin gürültüsünden kurtaran kafe.
    bahsi geçen yer evimin hemen yanında, ama içeriye kafamı uzatmışlığım bile yok.
    eskiden burada başka bir kafe vardı ve gün boyunca aynı müzikler çalıyordu. öyle ki evden çıkış zamanlarımı bile burada çalan müziklere göre ayarlamıştım. haluk levent zor aşk çalmaya başlayınca evden çıkmazsam, işe geç kalıyordum. her gün çıkan kavgaları ise saymıyorum.
  • buradaki bir bacağı eksik dünya tatlısı tekirin ismi tripod'dur.
  • ikramları sevimli göründüğü kadar lezzetlide.
    http://db.tt/nvg72bvu
  • bir etobursanız da (benim gibi) gidebilirsiniz. denemeniz gereken güzel tatlar, sevmeniz gereken pamuk kediler ziyaret etmeniz için yeterli sebeplerdir.

    yerini bulması biraz zor. kendilerine bunu söylediğimizde "bizi isteyen arayıp, bulsun" cevabını aldık. bence haklılar, hazine arar gibi aramak lazım. çünkü sonunda bağımlısı olmak var.
  • evinizde kediniz yoksa ya da şartlardan dolayı edinemiyorsanız “ama çok da seviyorum abi” diyorsanız kediye doymanızı sağlayacak, hayvanlar üzerinde denenmiş hiçbir ürünü tüketmeyen, kullanmayan sıcacık bir cafe. içerisinde yaklaşık 15 kedinin bulunduğu, sakat hayvan fobinizi yenmenizi sağlayacak 2 sevimli kediyle de mutlaka tanışın. gelirini sokak hayvanlarıyla paylaşan bu cafeye bence destek olunmalı…
    bu da sevimli telefonu 0 222 220 kedi.
  • eskişehir'in en güzel mekanı. ivedilikle istanbul, ankara, izmir vs gibi şehirlere de şubelerini açmalılar. haklarında söylenecek en güzel şeyi facebook sayfalarındaki şu fotoğraf söylüyor zaten.
  • hayvan severler için bir cennet köşesi. gerek menüsü gerek sevimli kedicikleri ile lezzetli ve huzurlu saatler geçirmek için eskişehir' in en güzel kafesi. istanbul gibi koca bir şehirde neden böyle yerler yok anlamış değilim ( yada var da benim haberim yoksa mesaj yeşilimi bir yakarsınız artık) eskişehir ve çevresinde olan herkesin en azında bir kere görmesi gerekir.
hesabın var mı? giriş yap