• tangoyla ilgili şu açıklaması ile tanınır.
    carlos gavito: "i have way of saying and thinking that’s emotional. i say that any man who dances tango and doesn’t look at the woman as a queen, will never be a king. for me it’s all about respect for the woman. the woman needs to trust the one she’s dancing with. she needs to be able to trust in the embrace and trust in where she’s being lead."
  • izlediğim en iyi tango performansına sahip kişidir. yüz kere izledim,hala da izliyorum.

    buyrun:
    http://www.youtube.com/…8nsaydd3s8&feature=youtu.be

    ayrıca röportajı için:
    http://www.mericeryilmaz.com/gavito.html
  • gördüğüm en karizmatik erkekler arasındadır kendisi. çok dilerim kendisiyle arjantin tango yapmayı. marcela duran ile uyumu da ayrı güzel. şiir gibi dans ediyorlar fazla söze gerek yok.
  • geraldine rojas'la cok eğlenceli, cici, kısacık dansı,
    http://www.youtube.com/watch?v=n01tpzqb2oo
    sanırım kanserliydi miydi neydi bu videodaki halinde. sonra vefat etti zaten

    ayrıca ikinci yarıdaki tripler ve geraldinin liseli kız gibi fıkır fıkır fıkırdaması şahane.
    görmüş adamın hali başka.
  • kendisinden bugün haberdar olduğum beyefendi.
    duruşu ve dansı kendisini ifade ediyor ziyâdesiyle.
    dansıyla aydınlansın gittiği yer....
  • kendi istediği gibi 2005 yılındaki ölümünden sonra “dansında dürüsttü” diye hatırlanacak gelmiş geçmiş en büyük tango ustalarından biri. yukarıdaki entry’lerden birinde linki verilen röportaj da sadece dans değil, hayat dersi gibi. marcela duran ile sahnelediği muhteşem performans için : carlos gavito & marcela duran
  • yaptığı işte duygularını oldukça iyi ifade ediyor. özellikle bir üstteki macele duran ile yaptığı performansı beni oldukça etkilemiştir. 60 yaşındayken böyle bir performans sergileyebiliyor olması beni hayretlere düşürüyor.

    dipnot: marcela duran, dante sanchez ile birlikte bu yıl 2-4 aralıkta istanbulda olacaklar. tango severler için kaçırılmaması gereken bir festival olduğunu düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap