• kedi hırsızı değildir tabii ki. ev, dükkan soyan hırsızların ingilizcesidir. kedi gibi çevik olanlarınamı denir bilemen.
  • bir gün yoga yapmayı öğrenmek istersem ilk başvuracağım müziksever yazar. telekinezi falan da deniyor, hiç normal değil.

    ekleme: sınırsız ve derinlemesine felsefi sohbetler edebileceğiniz, birlikte ruhsal varyasyonları irdeleyebileceğiniz, sohbet ettikçe güzelleşen bir dost. çin'de olsa gidip alacağım ilmin sahibi. kedilerinin anası. naçar. anaç.
  • the black mirror yapımcılarından gelecek olan animasyon serisi. şubat ayında netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    --- spoiler ---

    ın february 2022, netflix will be releasing a new animated series called cat burglar. details are extremely slim at the moment but here are some first-look photos of the new animation series.

    classic cartoon craziness meets an interactive quiz in a new series from the creators of “black mirror.””

    james adomian is on board to voice the character of rowdy. adomian is mostly known for his stand-up comedy and appearances on the likes of comedy bang! bang!. he’s also known for voicing characters on a slew of shows including netflix’s hoops, bojack horseman, and ınside job. elsewhere, he’s voiced on duncanville, close enough, harley quinn, and pig goat banana cricket.

    alan lee is reportedly on board to voice peanut in the new series. he’s primarily known for voice acting or dubbing. he provided dubs for squid game for example but is best known for aldnoah.zero, ıllang: the wolf brigade and nowhere man.

    --- spoiler ---
  • ilginç bir deneyim olmuş; üç kedi canınız var ve bölümleri geçmek için her seferinde farklı çıkan üçerli soruların üçünü de bilmeniz gerekiyor. epey bir denedim, tekrar eden soruya rastlamadım. animasyonlar da itchy & scratchy ile klasik dönem looney tunes arasında gidip geliyor.
hesabın var mı? giriş yap