• bir cemaat yurdunda merdivenden düşerek öldüğü iddia edilen 14 yaşındaki çocuğun kaldığı yurtta döverek öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı.

    https://www.facebook.com/…s/videos/758531277863130/
  • ya orospu cocugu hoca izliyor amın evladı çocuk düşüyor hala bakıyor. karakterini siktiğimin evladı ya insanlığını mı unuttun orospu cocugu.

    edit: izleyen kişinin hoca olduğuna dair kaynak

    edit 2: kuştan nickli çaylak tarafından eklemem için bana gönderilen bence önemli bir mesaj ve çok haklı.

    bazı beyin yoksunları çocuğun öfke ve dikkatsizlik sonucu düştüğünü yazmış ama olay öyle değil, kavga esnasında diğer çocuk tarafından yere yatirildiginda boğazı sıkılıyor, bilmiyorum hiç denk geldiniz mi ama bir ara gençler arasında bu olay popülerdi, kişinin boynu sıkılarak beyne kan gitmesi engellenir, bir süre sıkıldıktan sonra kişide denge kaybı ve bayılma görülür. bu olayda da üstteki çocuk diğerinin boynunu sıkıyor hatta bastırıyor, dolayısıyla çocuk kalkar kalkmaz denge sorunu yaşayıp düşüyor, bu bildiğin cinayet. diğer çocuğun ve hocanın yargılanması gerek.
  • (bkz: bir kere ölmesi her zaman olduğunu göstermez)

    ülke çığrından çıkmıştır.
  • tiplere bakılırsa bunlar muhtemelen süleymancılar.

    cemaatçileri tiplerinden anlar olduk. ulan memlekette edindiğimiz sosyal tecrübeye bak aq.
  • böyle cemaatin ta amk
  • gondermeyin arkadasim su yurtlara cocugunuzu. tecavuzler oldu yetmedi. diri diri yandilar yetmedi. doverek oldurduler yetmedi.

    cocuklariniz mi cok kiymetsiz, sizler mi akilsizsiniz anlamiyorum.
    gon der me yin. gon dert me yin.

    tanim: tek kelimeyle yazik.
  • insanlık olarak geldiğimiz durumun nasıl da içler acısı olduğunu göstermiştir. birbirini incitmekten korkan, ya üzülür ya kırılırsa diyen bir nesilden nasıl bu furuma geldik acaba. küçücük bir cocuğun yine kendi yaşıtlarında bir çocuk *tarafından ayakta duramayacak kafar dövülmesini hangi vicdan nasıl kabul eder? bütün bunlar yaşanırken yurt öğretmeninin olayları sakin sakin izlemesinin dehşeti apayrı. aileye verilen düştüğü için öldü yalan haberi, kamera kaydının kesilip verilmesi... ne bileyim elle tutulur hiçbir yönü olmayan bir olay. allah anneciğine ailesine sabır versin.
  • videoda, kavgayı izleyen ve çocuk merdivenden düşünce arkasından bakıp müdahale etmeyen yurt görevlisi var ya, onun ben ta amına koyayım.
    onu orada işe alanın da amına koyayım.
    daha küçücük çocuklarını ne idüğü bilinmeyen pislik yurtlara veren ailelerin de amına koyayım.
    o şerefsiz yurt görevlisi çocuğun ölümünde bizzat suçludur.
  • yaşıtıyla girdiği kavga sonrasında öfke ve dalgınlıkla ayağı takılarak merdivenlerden düşen, ardından sorumluların ihmal ve ahmaklığı sonucu ölen çocuk. kavga anında görevlinin müdahale etmediği açıkça görülüyor. annenin iddiaları ise daha vahim; hem ambulansa geç haber veriliyor, hem de kıyafetleri değiştirilecek kadar vakit kaybediliyor. çocukları bu eğitimsiz, cahil ve ahmak -sözde- görevlilerin elinden kurtarmak için donanımlı memurların çalıştırıldığı devlet yurtlarının sayılarının hızla arttırılması gerekiyor.
  • birden cok katilin oldugu olayin kurbani olan cocuk. hic kimse kusura bakmasin ilk katiller o cocugu o yurda gonderen anne ve baba. niye gonderiyorsunuz cocugunuzu o yurda? ımkansizliktan vs. gibi seyleri kesinlikle kabul etmiyorum. ıkinci derece katiller ise butun yurt personeli. cocuklar kavga edebilirler, birbirlerine vurabilirler eee niye ayirmadiniz bu cocuklari? ucuncu derece katil degil de katil adaylari diyeyim videoda asiri sogukkanlilikla arkadaslarinin merdivenden yuvarlanisini izleyip tepkisiz kalan cocuklardan bazilari. ulan arkadasin merdivenlerden yuvarlanmis bir kisi bile mi arkasindan kosup bakmaz? cani cocuklar mi yetistiriyor bu yurt? bu mu ulan din?
hesabın var mı? giriş yap