• hayatın içinden yalın ve kısa hikayeleri yaşayanların ağzından anlatan youtube kanalı. hikayeler biriktikçe herkesin kendinden bir hikaye bulduğu bir arşive dönüşebilir.

    edit: buradan ulaşabilirsiniz
  • takip edilesi bir youtube kanalı. moralinizi yerine getirecek, iyi ki böyle insanlar var dedirtecek hikayeler mevcut. yapanların eline sağlık, umarım bu çizgide devam etsinler.
  • tatlı mı tatlı bir kanaldır.
    (bkz: severek takip ediyoruz)
    yaptığı iş o kadar hoşuma gidiyor ki gerçekten tanımak isterdim kendisini.

    kendisini diyorum çünkü duyduğuma göre ekip işi değil tek başına yaptığı bir şey ve bundan dolayı tekrar tebrik ediyoruz<3
  • dün tesadüfen sözlükte görüp, şu hikayeyle başlayıp tüm videolarını seyrettiğim, kısacık süreye çok güzel hikayelerin sığdırıldığı kanal.
  • youtube'da türkçe içerik bakımından en kaliteli videoları sunan kanal.
    henüz bir iki hafta önce keşfettim kendilerini ama bu güzel hikayelerini umarım uzun yıllar izleriz.
  • memleket insanını tekrardan sevdirmeye başlayan, aramızda hala iyi insanlar olduğunu gösteren youtube kanalı.
  • bu zamana kadar abone olduğum tek youtube kanalı. videoların hepsi kendini izlettiriyor; ama bazıları ciddi anlamda etkileyici. gidip hikayedeki kişileri ziyaret etmek, tanımak istiyorsunuz.

    insana kendisiyle ilgili de pek çok soru sorduran, "ben de başkalarına faydalı olmalıyım" ya da "yaptığım şeye tutkuyla bağlanmalıyım" hissi verdirten videolar var.

    popülerliği artacak diye hissediyorum. umarım vıcık vıcık hale gelmez. umarım her yorum kaale alınmaz. ve anlatım yapan kişiler hep böyle doğal, sahici, abartıdan uzak olur. kanber amcadan, kedilere yuva bulan emekli öğretmene, ev yemekleri yapan abladan, özdemir asaf okuyan minibüs şoförüne, arkeoloji işi yapamayıp buz işine atılan arkadaştan, içinde bob marley taşıyan siyahi abiye kadar es geçmek de istemiyorum rakı içen babadan, ud ve atari işiyle uğraşanlara kadar, flipinlisine, sandviç satıp pul biriktirenine, babasının hikayesini anlatana kadar hepsi öyle kıymeli çekimler müzikler o kadar tatlı ki son yıllarda izlediğim en güzel şey olabilir.
    başrolde sadece anlatanların olması, soru cevap şeklinde ilerlememesi de şahane.

    bu denli güzel hikayeler toplanırsa ileride hepsi bir araya getirilip belgesel niyetine de izlenir. yapanların eline emeğine sağlık.
  • olmuş türk youtube kanalı. izlerken içinizi garip bir huzur, neşe kaplar. yaşanmış o güzel anıları kendiniz yaşamış gibi hissedersiniz. hele bir de hikayeleri yurdum insanının güzel üslubuyla dinlerken ruhunuz dinlenir.
  • dünyanın en muazzam 3. youtube kanalı sanırım. ilk ikisi ne diye sormayın, yok öyle bir şey ama o kadar kanal var, diğer kanalı olan insanlar üzülmesin diye öyle dedim. bir oturuşta, 25 cep hikayesini hüplettim.

    sanırım kanal sahiplerinin adana ile bir rabıtası var, ilk birkaç videoda "lan acaba mı" desem de, daha sonra emin oldum diyebilirim. "ali" hikayesinin anlatıldığı yer, anlatan minnoş teyzenin "e sonra da siz oldunuz" demesi, "hmmm adana bebeğim" hissini arttırdı. içim ısındı içim. çok uzun zaman oldu memleketi hissetmeyeli.

    yanından geçip gittiğimiz binlerce insanın, hepsinin, her birinin bir hikayesi olduğunu unutuveriyoruz ya, işte bu kanal sayesinde tekrar hatırladım. yanından geçerken konuşmalarını duyduğun insanlar gibi işte, hayatına tam olarak müdahil olamıyorsun, hakim değilsin ama onun izin verdiği ölçüde, onun anlatmak istediğin hikayenin içindesin.

    çok, çok mutluyum bulduğum için. yakında zaten herkes duyar gibime geliyor.
  • eksikliğini çok hissettiğimiz şu günlerde insana umut veren, hala bir yerlerde güzel insanların yaşadığını hatırlatan birbirinden güzel hikayelerin 'öz'ünün anlatıldığı youtube kanalı. öz diyorum çünkü videolar 2-3 dk. ve bence çok kısa. bitince tadı damağınızda kalıyor çünkü. keşke biraz daha anlatsalar da dinlesek diyorsunuz.

    hikayelerinin alt metninde "ey insan şu hayata eskaza geldin elindeki kötülükleri yere bırak, sen de güzel bir şeyler yap" felsefesi var sanki. ya da bana öyle geldi bilemiyorum. hikaye bitince içimde kelebekler uçuyor benim, büyüğümün elinden küçüğümün gözünden öpesim geliyor.*

    ha bir de söylemeden geçemeyeceğim ben de bi'kafalar tadı bıraktı. yok canım taklit demiyorum ama o güzellikte bir iş çıkarmışlar. en son bi'kafalar'ın videolarını izlerken böyle keyif almıştım, şimdi de cep hikayeleri. devamını sabırsızlıkla bekliyorum ama azıcık daha uzun olsun lütfen piliz.
hesabın var mı? giriş yap