• yirmiküsur ağustos'ta açılacak merkez.
  • alisverise ne kadar merakli olduğumuzu göstermis merkezlerden bir tanesidir.

    ne zengin milletmisiz yav.
  • acilmanin tanimini tekrar tekrar gozden gecirtmis ve bir sonuca vardirtmadan beni disari tukurmustur. an itibariyle yaninda matkapla iscilerin calistigi bir hediyelik esya dukkanina, icinde tasarimci kardeslerimizin son rotuslarini halka acik yaparak herkesi egittigi ufak restoranlara, uzerindeki jelatini sokulmemis yon levhalarina, yarim saat icinde iki kez elektriklerin kesildigi bir bauhaus'a, birbirini goren starbucks ve gloria jean's coffees adli kafelere, salvari postmodern kullanan gunumuz kizlariyla geleneksel kullanan ve hakkini veren amcalara ve dahi kocaman havadar bolumlere, guzel tasarlanmis yemek bolumune (yemek sokagi da denebilir) ve odtu ormani manzarali bir terasa ev sahipligi yapan cepa, bu haliyle bir alisveris merkezinden cok bir mesire yeridir. mutlaka gezilip gorulmelidir zira tum bu bahsi gecen guzellikler bes-on gun icinde kendilerini imha edecek ve bu guzelim mesire yeri de ankara'nin alisveris merkezleri listesinde yerini alacaktir.
  • otoparkına konulmuş seyyar baz istasyonlarına rağmen içinde cep telefonlarının "şebeke meşgul" dediği ve açık otoparkı bomboş olmasına ve kapalı otopark girişi olan yolda hiç trafik olmamasına rağmen acemice yerleştirilmiş beceriksiz yön gösterici güvenlik elemanları yüzünden taa odtü kavşağı'na kadar araba kuyrukları oluşan yer.
  • ferah zıkkımlanma katı dışında hiçbir özelliği olmayan, tahminimce 1-2 ay sonra kimsenin suratına tükürmeyeceği bir avm.
  • parksistem otopark yönlendirmelerinin ankarada kullanıldığı ilk alışveriş merkezi... darısı diğerlerinin de başına ankamall,armada,bilkent center
  • özellikle haftasonları eskişehir yolunu kabusa çeviren avm'dir. hayır eskişehir yolu her ne kadar şehrin ortasında kalmış bir havası olsa da şehirlararası bir yoldur... e şimdi cepa açıldı, zaten yurdum insanının avm merakı da almış başını gitmiş, eskişehir yolunun sağdan 3 şeridi iptal, sol şeritte de 20 ile gidiyoruz, olacak iş mi bu... otopark yetersizliğinden değil belki, çünkü otoparkı geniş olsa da araçlar oraya girerken, park ederken, park yeri için insanlar birbiriyle kavga ederken haliyle bir yavaşlama oluyor ve bu yavaşlama da cepaya değil sadece evlerine gitmek isteyen insanlara bol bol küfür ettiren konvoylara neden oluyor. ayrıca insanların bir alışveriş merkezine gitmek için bunca çileyi çekmeyi göze almaları da türk insanının hırsının varacağı noktalar hususunda korkutucu oluyor. bir de ne var kardeşim orada? altı üstü mağaza var yaaa, üstelik bir şey de almıyorsunuz!
    neyse daha önce armada ve ankamall civarında yaşanan bu sorunlar inşallah yakın gelecekte insanların heveslerini almasıyla son bulacaktır (ya da yeni bir alışveriş merkezinin açılmasıyla)
  • ankarayı yeniden el torito ile buluşturan alışveriş merkezi
  • kapalı otoparkında çıkışı bulabilmenin sudoku çözmekten daha zor olduğu ankaranın çiçeği burnunda alış veriş merkezi
  • sadece foodcourtu bişeye benzeyen, açıldığı ilk hafta eskişehir yolunu kilitleyen, bana schlotzsky's deli'de yediğim menü için rock&coke çantası kazandıran avm.
hesabın var mı? giriş yap