• etiler nispetiye caddesi'nde yeni acilan bir capon restorani. fiyatlari bircok sushiciye gore epey uygun, servisi duzgun, dekoru ho$. ancak somonu biraz mide bozuyor, cok iyi koruyamiyorlar mi anlayamadim, o acidan unagi ve ebi sushilerini tercih etmek gerek sanirim. mantilari ve yasemin caylari ise ba$arili.

    ayrica yemeksepeti'nden sipari$ verirseniz yuzde yirmi indirim uyguluyorlar.
  • bugünkü siparişimde wasabiyi kalp şeklinde göndererek şahsımı dumura uğratmış sushici.
    paket servisleri gayet hızlı, sebzeli çorba ve sesame roll'unu tavsiye ederim.
  • bir siparişle ilgili sıkıntımı yemeksepeti'nden yazmıştım. kale bile almadılar. tok esnaf rahatlığı gibisi yok arkadaş.
  • sözlükle ilgili yazılan sıkıntıları dikkate almayan tok esnafların eleştirdiği bir tok esnaf..

    ne demişler:
    hacı hacıyı mekke'de, deli deliyi dakkada bulurmuş.. isabet olmuş.. etme - bulma dünyası neticede..
  • cihangir şubelerinde her zaman lezzetli sushi ve noodle yemek mümkün.genelde kalabalik olmadigindan dolayi sakin bir mekan,fiyatlar da diger sushi restoranlarina kiyasla gayet uygun.
  • çok lezzetli yaptıkları noodle için sürekli tercih ettiğim mekan. yalnız bugün bir sıkıntı yaşadım, yemeksepetinden sipariş verdim. beef noodle yerine chicken göndermişler, yahu chickenı ben de yaparım olay beef'in güzelliği. bir de üstüne beef parası kestiler. neyse biraz geç fark ettim biraz da neyse bakalım dedim, aradım böyle böyle, nasıl mahcuplar ama efendim ne yapmamızı dilersiniz hemen kendimizi affettirelim işte müdür diyor ismim şu bir daha ki seferde lütfen söyleyin bir şeyler yapalım. dedim hadi hadi dikkatli olun keratalar. zira chicken noodle da en az beef kadar leziz.
    ps. etiler şubeden bahsediyorum.
  • sipariş verince 1 buçuk saatte getirmeyen mekan. lezzeti vasattır sadece yakın diye buradan sipariş verirsin ama bi türlü gelmez.
  • ataşehir şubesinden asla sipariş etmeyin. indirimde olunca kendince en pahalı olan malzemeyi kaju fıstığı gibi kafalarına göre çıkarıp özensiz çamur gibi bir şey yolluyorlar.
    indirim yaptığında menündeki malzeme çıkarmayı karar veriyorsan at hırsızı gibi davranmayın da bunu not edin. yok eğer malzemeniz kalmadıysa bunu yemek sepeti üzerinden sipariş edenle iletişime geçip belirtmeniz gerekiyor.

    ayrıca lezzet de kötüydü.

    tanım: bir daha asla sipariş etmeyeceğim restoran.
  • hem ataşehir hem de yeşilköy şubelerinden defalarca sipariş vermiş biri olarak beğendiğim çin restoranı. taksim çin bufe'den azıcık daha pahalı olmasına rağmen lezzetleri iyidir.
  • yemeksepeti'nde restoran başlığını "(chinastix) & sushi" şeklinde yazarak a-z sıralamada üstler çıkmayı başaran, sushico'dan bir tık aşağıda kaliteye sahip restoran.
hesabın var mı? giriş yap