• kadınsı ayakkabıların yaratıcısı. markası tabanından bağırdığı için ülkemizde özellikle tercih edilen pahalı bir markadır. ancak, bundan dolayı burun kıvırmak da anlamsızdır, çünkü tabanının kırmızı olması gerçekten de yüksek ince topuklu bir ayakkabıyı son derece çekici hale getirir. bir de bu kadar seksi bir ayakkabıyı hayrünissa hanım'ın giymesi vaktiyle gazeteleri epey meşgul etmişti. yok bir ayakkabıya bu kadar para verilir mi vs.diye her kafadna bir ses çıkmıştı. daha sonra hayrünnisa hanım açıklama yapıp, ayakkabının louboutin'in taklidini yapan nursace markası olduğunu söylemişti. anlayamadığım bir şekilde cumhurbaşkanının eşinin orijinalinin yarı fiyatına satılan "taklit" bir ayakkabıyı giymesi herkesi rahatlatmıştı. keşke orijinalini giyebilen son derece şık bir first lady'miz olsaydı...
  • j.lo'nun love? isimli albümündeki çıkış parçasına konu olmuştur.
    (bkz: louboutins)
  • türkiye'de sadece beymen'lerde ve harvey nichols'da satılan ayakkabı markası.
  • "lubuten" okunur.
  • bayramlık ayakkabının bir çocuğa ifade ettiği şeyi koca koca kadınlara ifade eden ayakkabıları üreten kişinin ve markanın adı.
    sevilesi,kullanılmaya kıyılamayasıdır.genelde fiyatından olayı alınamayasıdır zaten.
    moda ile ilgili her kadının bir tane "arzu nesnesi" favori louboutini vardır.elinde,evinde olmasa da zihninde.
    very prive modeli için=http://i700.photobucket.com/…trawberry/img_9737.jpg
  • çok fazla marka fanatikliğim olmamasına rağmen ünlülerin ayaklarından tanıdığım ve son bir kaç sezonuna bayıldığım marka. hakikaten çok şık tasarımlar yanında çok da nefis kalıpları var. fiyatları uçuk olmasa muhtemel dolabımı hiç üşenmeden doldururum bu ayakkabılarla. hele gwyneth paltrow ayağında ki bu model (http://www.caferuj.com.tr/…32&page=13&albumid=21857) çok çok sade olmasına rağmen ne kadar şık. jessica alba nın kiler de (http://www.caferuj.com.tr/…=32&albumid=21857&page=7) çok seksi.
  • mika'nın da tercihi olan ayakkabı tasarımcısı. şu modellinin çeşitli renkleri mika tarafından giyilmektedir.
  • oncelikle belirteyim: kirmizi en sevdigim renk, ozellikle de detaylardaki yerine hastayim, oyle boyle degil.

    bu sahsin ayakkabilarina o kadar parayi kesinlikle vermem; dunya gorusume aykiri. belki inanilmaz bir indirimde denk gelirsem anca. ancak sanki arzumun kayip bir nesnesi oldu bu ayakkabilar, bir sanat eseri gibi, baktikca bakasim geliyor, her gordugumde icim eriyor. bence seksilikten ziyade her seyden once inanilmaz karizmatik ve romantik ayakkabilar, ozellikle de en cok begendigim siyah olanlari. louboutin ayakkabilarinin tasarimi bence hep cok keskin ve oturakli; uzaktan hep kendilerini belli ediyorlar. bir de alttan o guzelim kirmizinin goruntusu... hastasinim.

    mesela bu aralar sunlar:

    bu 1
    bu 2
    bu 3
    bu 4

    ve daha bircok baska modeli.

    tabanlari icin ilac ise yere degen kismini, deri tabanli ayakkabilara genelde yapildigi gibi, koruyucu tabanlarla kaplamak. bunlarin kirmizi olanlarini gordum.
  • compton'lu rapper the game'in twitter'daki kullanıcı adı olmuştur bir süreliğine.
  • ayakkabılarında çikolata etkisi olan şahsiyet. ayakkabılara baktıkça sinirin geçiyor,rahatlıyorsun;giydikçe yüzüne bir gülümseme yerleşiyor,sinir filan kalmıyor. giyelim,giydirelim.
hesabın var mı? giriş yap