• sağlıkçılar arasında oldukça büyüyen yeni nesil jetpa motors. arkadaşımın hastanesinde 400-500 bin lıralık toplam da yatırım yapılmış. kendi çalıştığım kurumda da bir iki kişinin girmiş olduğunu öğrendim.

    geçen de davetiyesi benim masama kadar gelmiş. kim bıraktı bunu diye soruştururken, hemşirelerden birinin polis eşinin bu işe girmiş olduğunu öğrendim. kendisini de sevdiğim için kısa bi uyardım; geçmişten enstantaneler sunarak* çiftlik, dükkan falan kurulmasının bir anlam ifade etmediğinden falan bahsettim ama güvensiz olduğunu kabul etmedi. eşi çok araştırmış, bu firma devlete teminat bile vermiş. teminat verdiği devlet de; dünya da türkiye'den başka tanıyanı olmayan kıbrıs. sevmesem o kadarını da anlatmazdım da, iyi dedim madem bol kazançlar hayırlı işler o çok araştıran eşine.

    hayatta sevdiğim nadide durumlardan biri olan ben demiştim demek için, aldım elime mısırı beklemedeyim. patlarsa büyük patlayacak. en güzel tarafı da 5 numaralı gıcık ifademi takınıp; "ya işte anlattım da kim dinler, sakalımız yok ki sözümüz dinlensin, devir dolandırıcılar devri, babana bile güvenmeyeceksin" diye sağda solda bunu herkese anlatacak olmam.

    edit: tosun satın alıp, tosun sütünden kar elde edebileceğiniz site. *
  • sonu banker kastelli gibi olmasın da.
  • --- spoiler ---

    tesisin 100 bin tavuk kapasiteli olduğunu belirten aydın, "şu anda mavi yumurta üretiminde dünyada eşi benzeri olmayan bir tesis, çünkü, mavi yumurta üretimi şu anda dünyada sadece süs tavukçuluğu olarak yapılıyor ve bunun endüstriyel bir üretimi yok. ilk olarak biz bu girişime başladık. şu anda açtığımız tesisimizde günlük yaklaşık 80 bin mavi yumurta üreteceğiz. bu yumurtalardan yaklaşık 5 milyon civciv ürettikten sonra günlük 5 milyon yumurta üretimi yapacağız. daha sonra bu yumurtaların 2 milyonu türkiye pazarına gidecek 3 milyonunu da yurt dışına ihraç edilecek." diye konuştu.
    --- spoiler ---

    ortalıklarda korkunç bir şekilde haberleri yapılan oluşum. bir allahın kulu da çıkıp dur demiyor mu bunlara. kulaklarından tutup gelin lan bunlar ne böyle demiyor mu?

    100.000 kapasiteli bir tesiste sen imkanı yok günde 80.000 yumurta çıkaramazsın.

    yani nereden başlayacağımı bilmiyorum ama 100.000 tane mavi yumurtlayan tavuğu bir araya toplamak yıllar sürecek bir iş en başta. hele ki 5 milyon civcivi tavuk yapıp günde 5 milyon yumurta yapmak demek bu işte zerre kadar anlamıyorum demektir.

    bunlar her yumurtanın mavi, her yumurtadan civciv çıkabileceğini sanıyorlar sanırım.

    devletin acil bir şekilde bu işe el atması lazım. yoksa çok canlar yanar benden söylemesi.
  • yakında patlayacaktır...

    uzak durulsun !!!
  • büyük bir sorunsal. bana kalırsa almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık sendromuna tutulacaktır. *
  • bir iki sene boyunca bu kadar keriz olduğu için birileri kazanıp birileri kaybedecek şekilde sorunsuz devam edecekler.ancak kazanan ve daha çok yatıran kerizler,bir sabah kalktıklarında sayfada "404 not found" yazısıyla karşı karşıya kaldıklarında,o zaman para yatırdıkları boğaların altına yatabilir.
  • saray mh. dr. adnan büyükdeniz cad. cessas plaza 2. blok 4/21 ümraniye/ istanbul adresinde bulunan (3850774553) vergi numarası sahip fame game hayvancılık sanayi ticaret a.ş tarafindan isletilen web sitesi.

    sanal çiftlik oyunları oynayarak para kazanma imkanı sunarak üye toplamaktadır.

    - çiftlik bank et ,süt ,bal, zeytin ve zeytin yağı gibi gıda ürünleri üretimi ,tarım ve hayvancılık başta olmak üzere, şarküteri bayilik hizmetleri vermekte olan fame game hayvancılık ticaret ve sanayi a.ş ait "çiftlik bank" markasının tek sahibidir. şirketimiz sahip olduğu bu markanın reklam ve tanıtımını yapmak için ayırmış olduğu bütçesinden : www.ciftlikbank.com sitesi üzerinde sunmuş olduğu " çiftlik bank " oyununumuzu oynayan tüm oyunculara, oyunda ulaştıkları hayvan sayısına göre ödeme dağıtmaktadır. bu hayvanlara sahip olmak için üyenin sık sık oyuna girip kontrol etmesi, sanal çiftliğinde bulunan hayvanlarını yemlemesi ve sanal hayvanlarının üretmiş olduğu ürünleri satması gerekmektedir. sanal hayvanların üretmiş olduğu bu üretimler şirketimiz tarafından reklam bütçesi için ayırmış olduğu bütçeden karşılanacaktır. üyeler oyunumuzu hiç bir bedel yatırmadan oynayabileceği gibi dilerse oyun içinde satmış olduğumuz oyun parası ( altın ) satın alarak daha hızlı bir şekilde sanal çiftliklerini büyütebilmekte ve buna bağlı olarak reklam bütçemizden daha fazla ödeme alabilmektedir.

    fame game hayvancılık sanayi ve ticaret a.ş şirketimize www.ciftlikbank.com oyunumuz için ödenen tüm ( altın ) oyun parası hizmet bedellerini paranın yatırıldığı tarihten itibaren 14 gün içinde bize noter kanalı ile iade ihtarnamesi gönderilmesi koşulu ile havale-eft masrafları ve ilgili sms bedelleri kesildikten sonra iade edeceğini kabul ve taahüt eder.

    diye sozlesme maddeleri bulunan site.
  • bitmek bilmeyen kerizlerimizin talebi doğrultusunda piyasaya sürülen yeni nesil keriz silkeleyicisi.
    temelde saadet zinciri şeklinde yapılanan tüm bu sistem her defasında kabul edebileceği maksimum keriz sayısına ulaştığı ve patlayacağını anladığı anda buhar olmaktadır. şu anda devlet kurumlarında bile özellikle yeni memurlara bu işe bulaşmamaları bizzat amirleri tarafından söylenmeye başladıysa;
    çok değil 5-6 aya kalmaz freni boşalmış kamyon gibi bir duvara toslar.
    merak edenlere söyleyeyim; 10 bin lira para yatırıp, aylık 2-3 bin lira para kazanıyorsunuz. darphanesi mi var bu elemanların merak ediyorum?

    edit: bu arada bu işe meraklı arkadaşlara kendi gözlerimle gördüğüm bir manzarayı aktarmayı da görev biliyorum.
    aksaray-zengen arasında pek çok kapatılmış çiftlik var. yöre insanına sorduğunuz vakit "katılım çiftlikleri" olduğunu söylüyor. yani önünüzde canlı örnekleri duran bir tezgah bu. üstelik bu kez iş o derece büyüdü ki; 100 bin lira kredi çekip buraya gömenler kuyruğa girmeye başlamış. patlaması yakındır tahminimce.
  • şöyle bir kafa karıştırıcılığı olan sistem..

    bu sistem bu kadar senedir var da millet cayır cayır yumurta yapmış süt yapmış bal yapmış bu ürünler nerede?... yani düşünsene böyle bir fabrika ürün üretiyorsa en azından markaların arkasında bi ibare olurdu, burada işler karışık gibi he var da marka ben görmemiş olabilirim.
  • türk lirası değer kaybettikçe piyasada var olmaya devam edecek şirkettir. ne zaman ki türk lirası değer kazanmaya başlar, o zaman bu sistem buradaki çoğu yazarın dediği gibi ancak kaçar.

    buraya para yatıranların ya idrak edemediği, ya da idrak ettiği halde görmezden geldiği bir şey var ki bu adamlar para kazandırmıyor.

    üşenmeyip üye oldum ve birkaç gündür sistemi inceledim. en ucuz tavukları 19 lira. yani siz 19 liraya bu tavuğu alırsanız 365 günlük ömrü var. 365 günün sonunda size toplamda 37 lira kazandırmış olacak. kazanç nedir? 18 lira. siz bugün 19 liranızdan feragat ederseniz 2018'in kasımında 37 liranız olacak. peki geçen bu süre zarfında 19 türk lirası, 19 türk lirası olarak mı kalacak? yani 2017 kasımında 19 liraya aldığınız ürünü, 2018 kasımında ne kadara alacaksınız? bilen var mı? yok.

    sistem kısaca diyor ki: güzel kardeşim elinde ne kadar var ise bana ver. ben o verdiğin parayı değerlendirip para kazanayım. sana da beklediğin için verdiğin para değeri düştüğü için birazcık faiziyle birlikte geri ödeyeyim.

    kısacası para kazanan bu sistemin sahibi. para kazandığını düşünen de bu sistemin bir parçası olanlar.

    bugün 50 bin lira yatırsam seneye 75 bin liram olacak da seneye belki dolar 4,5 olacak. benim bundan kazancım nedir?

    birikiminizle ya bir yer açın veya borsaya girin. daha kazançlı.

    edit: çok delikanlılar ise kazanç sistemini dolar bazından hesaplasınlar. yani örneğin bugün dolar 3,9 ise 19 liraya kazanç 37 lira ise, yarın dolar 4 olursa 19 liraya kazanç 40 lira olsun. o zaman samimiyetlerine inanayım.
hesabın var mı? giriş yap