• memleketin farklı renklere tahammülü olmadığının göstergesidir...

    kaynak

    --- spoiler ---

    fındıklı'dan cihangir'e çıkan merdivenleri geçtiğimiz günlerde gökkuşağı bayrağının renklerine boyanmıştı. belediye ise bugün kaldırımları griye boyadı.

    --- spoiler ---

    edit: link
  • hayatında renklere yer olmayan, karanlığa hapsolmuş zihniyet tarafından iki gün önce rengarenk boyanan merdivenlerin griye boyanmasıdır.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24616754.asp

    istanbul'da yeşil alan bırakmadınız, nefes alacak yer kalmadı, her yer gri, her yer bina oldu. buna karşı bir iki insan güzel işler yaparak azıcık hayatlarımıza renk katmaya çalıştı, onu da sizin zihniyetiniz yok etti. iyi bok yediniz.

    edit: özgür mucmu'nun konu ile ilgili çok güzel bir tweeti: https://twitter.com/…umcu/status/373345787671236608

    edit: iş bu entry girildikten sonra diğer başlık görülmüş, taşınması için talepte bulunulmakla beraber başlığı açan yazar "ya kusura bakma aynı anda girmişiz, ben taşı işlemini başlattım" denilmiştir. "bu başlıkta var" diye mesaj atmanıza gerek kalmamıştır.
  • zamanında trabzanı olmadığı için kış vakti onca yaralanma vakası yaşananırken görmeyen badem belediye iş güzeli çirkinleştirmeye sıradışını sıradanlaştırmaya geldi mi acilen boyamaya ihtiyaç hissettiği merdiven
  • zamanlaması kötü bir uygulama olmuştur.
    bu kadar güncel, gündemdeyken yapmasa daha iyiydi..

    boya bitmediyse üst basamaktan yol yol dökülerek, kolayca yine renklendirilebilecek merdivenler diyorum. merdiven grafittisi.
    renkli anarşikler.
    :)
  • herkesi griye boyamadan durmayacak zihniyetin son adımı.
  • halkın iradesine saygı duymayan, gezi olaylarından en ufak bir ders almamış faşist belediyenin son icraatı.
  • dusuncelere yapilanin, yapilmak istenenin; somut, gozle gorulebilen halidir. farkliliklara tahammul edememenin sonucudur.

    tahammulsuzluk sonucu kaynaklarin nasil gereksiz ve bos yere harcandiginin istanbul'daki bir baska kanitidir.
  • renkli hali kir tutar iki güne berbat görüneceği için yapılması iyi olmuş eylemdir.

    ayrıca kamunun ortak kullanımındaki yerler de kimsenin oyun alanı değil arkadaş. git bir apartman satın al, merdivenini 40 renge boya,
hesabın var mı? giriş yap