• cin değildir psikolojik sorunlardır
  • tonik ve salatalık ekleyin.
  • ya burda o kadar adam var su cinleri bana bir gonderseniz allah askina. kucuklugumden beri cin hikayeleri dinliyorum. hep "didisinin didisinin didisina cin musallat olmus " tadinda hikayeler. hep bunlar uykuda oluyor nedense(?!). din konusuna girmeyecegim ama toplumun ruhani varliklara inanma hevesi nedir boyle cozemedim. ilk caglardan beri var bu. ulan surda bir tane adam ciksin kardesim ben gordum cini desin. lutfen konusalim anlatsin bana. mesaj kutumu yesillendirin. babamin kuzeni diye anlatacaklar hic gelmesin kuserim.
  • (bkz: at fava musallat olursa oku)

    edit: bunu değil lan.
  • cin musallatı belirtileri ve alınacak önlemler'den sonrasını okumadım,vaktim kıymetli benim.
    ama siz okuyun, bol bol okuyun din kitapları hariç elinize ne geçerse okuyun...

    (bkz: the cosmic connection: an extraterrestrial perspective) kitabını okumak,cin musallatı belirtileri ve alınacak önlemlerin başında gelir.
  • (bkz: lsd)
    (bkz: bad trip)

    suyuna damlatılan bir arkadaş her tarafta cinler gördüğünü söylüyordu. yapmayın etmeyin.
  • belki adı cin değildir enerjidir odur budur inanılmayabilir fakat aynı senaryoları yaşamış ve diğerlerine de yaşatmaya çalışan iki elin parmağı kadar insan tanıdım, fal ve sezgi kısmı fiksti hepsinde. neredeyse hepsi de belirgin psikolojik rahatsızlıklara sahipti belki bundan kaynaklıdır bilemeyeceğim fakat bu insanlar ne kadar kişiliksiz pislik bile olsalar bir şekilde bağlıyorlar kendilerini size ve sonra kaybettiklerinizle, kendinize verdiğiniz zararla ortalıkta kalıyorsunuz. tanım: bazen sadece trollük için yazılmayan belirtilerdir.
  • okumadım, okumaya değer göremedim. ama alınacak en etkili yöntemi biliyorum. (bkz: koy götüne rahvan gitsin)
  • öncelikle söyleyeyim, insanların korkularını kullanıp onlardan para sızdıran cinci, hoca şu bu tiplere kanmayın. bunların ekseriyeti üçkağıtçı şarlatandır.

    bakın bedavaya kesin formülü veriyorum;

    her gün düzenli olarak ve aksatmadan,

    100 veya 200 veya 300 adet,(hastalığın şiddetine göre)

    "lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah"

    tesbihini yapıyorsunuz. bunu hiç bırakmıyorsunuz. bütün problemleriniz gün geçtikçe azalıyor ve bir kaç ay sonra turp gibi oluyorsunuz. tabii iyileştim diye tesbihi bırakmıyor, devam ediyorsunuz. hem şifa buluyor, hem de paranızı dolandırıcılara kaptırmamış oluyorsunuz.

    bahsettiği tesbih hem mevlana hem de imam-ı rabbani tarafından önerilmektedir.

    "sizden bir ücret istemeyenlere uyun. onlar doğru yoldadırlar."(yasin 21)
  • uzman görüşü: "en çok cinsel olarak bir insana yaklaşırlar..."
    önlem : götü kollayın.
hesabın var mı? giriş yap