• google da milyon tane altyazı sitesi dururken, altyazı isteyenlere site ismini atan aynı zamanda babasının taksici olduğunu bir entry'de söyleyen bir adet suserdir.

    şaşırdık mı?
  • google'da milyon tane altyazı sitesi dururken ekşi sözlüğe altyazı istemek için entry giren aciz bir yazara, altyazıyı bulabileceği bir internet sitesi önerdiği için küfür yiyen yazardır.

    on seneden fazladır neredeyse tüm sözlüklerde yazarlık yaptım, ama ilk kez kendime nick altı giriyorum. çünkü ağzı da çevresi de çamur olan bir yazarın badilerinin iftirasına ve hakaretlerine maruz kalıyorum dünden beri. istisnasız hepsi küfürbaz. insanlarla iletişim kurma yeteneği küfür etmekten ibaret olan bir davara yardımcı olmak istediğim için hatalıyım. kendisi, önerdiğim sitede yirmi dakika altyazı arayıp bulamayınca direkt küfür etmese bölüm bölüm link de atardım. çoğu kişiye de attım. buyrun;

    http://prntscr.com/iy50i4

    babamın mesleği konusuna gelince. insanlar ebeveynlerinin mesleğini seçemiyor, bundan gocunmam. babamın mesleğini kullanarak hakaret etmeye çalışan insan artıklarının ailesi ne işle iştigal ediyor onu öğrenmek isterim. seyahati bol olan bir iş olsa gerek çocuklarıyla doğru dürüst ilgilenemeyip düzgün yetiştirememişler. ne kadar çok yalak var sözlükte yav.
  • (bkz: #84944639)
    şöyle bir entrysi var.

    ve dile getirmek istediğim noktasını kopyalıyorum;

    " muhatabı bir erkek de olsa vereceği cevap değişmeyecekti, çok eminim bundan. siz muhatabı bir kadın olduğu için rahatsız oluyorsunuz, çünkü itham ettiğiniz insanlarda değil sizin beyninizde duruyor o cinsiyetçilik. bir kadına karşı kullanılan üslupla bir erkeğe kullanılanın farklı olması gerektiğini düşünüyorsunuz. üslubunu değil, kime konuştuğunu önemsiyorsunuz. aynı cevabı bir erkeğe verse umrunuzda bile olmayacaktı. kim cinsiyetçi oluyor bu durumda? öptüm meriççim. "

    çoğu kişi buna yanlış bakacaktır ama tam anlamıyla muazzam bir tespit.
    hep bu kafadayım ama dile getirilmiş halini görünce hoşuma gitti.

    tabii hiç küfür etmemek en iyisidir.
    ama eşitlikten bahsedilince özel cinsiyet seçmek de saçmalık.
    orada gerçekten erkek olsa kimse sikine takmazdı veya cem yılmaz tarafında olurdu.
    neyse nalan öyle işte hoşuma gitti.
hesabın var mı? giriş yap