• quarry'de karşımıza çıkan karakteristik ve sayko tipli aktör. dennis hopper ve rutger hauer familyasından sanki. 70'ler tipine cuk oturmuş. iyi karakter oyuncusu olur bundan değerlendirin.
  • secret city’de transeksüel bir karakteri oynamaktadır
  • hem quentin tarantino'nun once upon a time in hollywood filminde hem de mindhunter dizisinde charles manson'u oynayacak aktör. bu tarz bir durum eşi benzeri pek olmayan bir durum zira film ile dizinin hiç bir organik bağı yok, filmde charles manson'un eylemleri zamanı izleyeceğiz dizide ise tutuklandıktan sonra. ortaya koyacağı performansle unutulmaz bir iz bırakabilir bakalım 6 ay arayla iki farklı yapımda izlemek çok enteresan olacak.
  • son zamanda bol bol "manson" olan damon herriman'in quentin tarantino ile çalışmak ve manson'u canlandırmak hakkında kısa bir röportajı için şuraya göz atabilirsiniz.

    ek1:

    (bkz: once upon a time in hollywood /@karinca beli)
  • once upon a time in hollywood’da ki o kısa sahnede çok belli olmamıştı ama mindhunter’da izlediğimde ağzım açık kaldı; çok klişe olacak ama bazı klişeler doğrudur; küçücük adam giderek artan bir ivme ile sahnede “devleşti”, hem beden diliyle hem tonuyla yavaş yavaş yükselerek kreşendo yaptı oyunculuğu en sonunda o masanın üstünde ayağa kalktığı ana doğru. o kadar etkilendim ki şu an diziyi durdurdum ve bunları yazıyorum. charles manson’ın konuşmalarını çok kez dinlemiş biri olarak söyleyebilirim ki ses tonundan vurgularına, mimiklerine, aksanına kadar, adam charles manson’ı oynamamış; charles manson’ı sindirmiş ve onun ta kendisi olmuş. saygılarımı ve takdirlerimi sunuyorum.
  • ne zaman kıymete binecek bilinmez ama çok iyi bir aktör. şimdiye kadar izlediğim çok farklı karakterlerin altından ustalıkla kalktı.
  • justified'da sürekli başını belaya sokan aşırı geri zekalı redneck rolünü başarıyla oynayan avustralyalı aktör.

    adamı doğma büyüme amerikalı hatta direkt redneck zannediyordum ama avustralyalı çıktığını görünce şaşırdım. üstelik bir çok avustralya yapımında da farklı farklı karakterleri oynamış.
hesabın var mı? giriş yap