• beden ölçüleri orantılı olan kadınların işine yarayabileceğini düşündüğüm site. bcbg max azria, cengiz abazoğlu, marc jacobs, vakko couture, hakan yıldırım gibi markaları listede görmek holeloyloy etkisi yaratıyor. şu da var tabii, örneğin 1000 liraya alabileceğin bcbg max azria elbisesini burada 200 liraya kiralayabiliyor olmak ne kadar mantıklı? 1000 lira veririm hiç olmazsa dolabımda durur, benim olur. zaten vücudun standart ölçülere sahip değilse çok riskli.
  • her türk kadını aldığı elbiseyi kısalttırır, daralttırır ya da köşe bucağına bir tadilat yaptırır.
    bu kiralama işi tutar mı bilmiyorum ama aynı işi yapan başka bir yer de etilerde var. girişimci kızlar arasındaki yeni trend bu galiba...

    diğer site için:

    http://www.secretwardrobe.com.tr/
  • düğün, dernek, ıvır zıvır için her defasında şaşaalı elbiselere bir çuval para vermektense kiralama yöntemi sunan site. özel dikilmiş elbiseler ve bilindik markaların kıyafetleri var. isterseniz satın da alabiliyorsunuz. faydalı olabilir.
  • sahipleri biraz çakal, biraz uyanık, baya da işgüzar.
    kapılarını çalarsınız "kim o" diye seslenirler. yahu müşteri, kim olacak?
    kapıya geldiğinizde ise direkt olarak "randevunuz var mı" diye sorarlar. yok desen içeri giremeyeceksin yani.
    pardon da siz ne zaman dükkanı açtınız da, böyle dötünüz kalktı?
    bebek'teki o dükkanın kirasını kim sayesinde ödüyorsunuz?

    kendileri hakkında daha yazacaklarım var da, birkaç gün sonra gelecek.
    (bkz: arkası yarın)
  • sitelerinde elbise için 300 tl yazar ama size 350 tl'ye elbiseyi kakalamaya çalışırlar. ama sitede öyle demiyo dediğinizde, sitedeki yanlış der, işin içinden akıllarınca sıyrılırlar.
    kıyak adı altında indirim yaparlar ama sonra çantayı işin içinden çıkaralım dediğinizde (çanta da kiralıyor kendileri) "ama o indirim çantayla birlikteydi" der, çamura yatarlar.
    basında yer alana kadar, en kaba tabirle ağızlarından salyalarını akıtarak gazetecilerin peşinden koşarlar ama o gazeteci onlardan azıcık da olsa indirim istediğinde "bizim sizle ne işimiz olur"a gelen dün boktun bugün koktun demeçleri verirler.

    aman diyim, ben bu tuzağa düştüm siz düşmeyin.

    1000 liralık elbiseleri 350 liraya kiralayıp karda olduğunuz saflığına kapılmayın. gidin satın alın, böyle işgüzar insanların eline düşmeyin.
  • kurnaz bir elbise kiralama sitesidir. 35$ a satın alabileceğin elbiseyi 250 tl ye kiraya veriyorlar.

    250 tl

    35$

    bir de satılık bölümü var ki evlere şenlik

    1250 tl

    42$

    ayrıca free shipping ile ülkeye ulaşmaktadır.
  • arnavutköy'de sokağı kötü estetikli kokoşlarla dolduran dükkan. aynı sokaktayız bu dükkanla, önce bu insanlar kim yaa hiç arnavutköy'lü gibi durmuyorlar derken hepsinin aynı dükkana gittiğini farkettik.

    satın almayıp kiralama olayını destekliyorum. ama müşterilerin hepsi neden kalıptan çıkmış gibi onu anlamıyorum. komikler.
  • gelinliğe para vermektense dünyaca ünlü markaları kiralayabileceğiniz işletme. şahsen almaktansa bu siteden beğendiğim bir gelinliği kiralamayı tercih ederim. modeller harika. yalnız tek kalıp 36 beden olmanız şart gibi gözüküyor.
hesabın var mı? giriş yap