• ölümlerin çığırından çıktığı bu zamanda, onun ölümü yaşamı hatırlattı bana. yaşamın nasıl da güzel olduğunu, müziğin, sanatın üretici/sarıcı anlamlılaştıran tadını. ölümüne duyduğum üzüntü ile bana anımsattıklarını düşündükçe, ölümüyle bile umut olabilecek insanlardandı. rest in peace bowie!
  • son bir haftadır aralıksız blackstar dinliyordum. sabah uyandığımda ölüm haberini aldım ve hala şoktayım. önce lemmy, sonra da bowie, bu dünyaya ait güzel olan şeyler bir bir yok oluyor. gerçekten ne desem boş, çok üzgünüm.
  • yok yaa.. içime doğmuş demek. bu aralar pek sık dinler olmuştum müziğini. hep bana olur bu. :(
  • ölüm haberine inanamadığım sanatçı. olm marstadır lan curiosity'le bi dolaşsınlar şu marsı.
  • kim olduğunu ölünce öğrenenleri ölümüyle şaşırtmış, üzmüş müzisyen.
  • mutlu bir şekilde gözyaşı döküyorum ardından, kelimelerle anlatmaya çalışmam boşuna ama başka bir yolunu bilemiyorum, bulamıyorum.

    bir sürü insan var gerçekte hiç tanımadığım ama deliler gibi sevdiğim. bir çoğu ben daha doğmadan önce bu dünyadan geçip gitmişler arkalarında koruyup kollamam, saklayıp yüceltmem için bıraktıkları isimleri ve eserleriyle. bazıları babam gibi bazıları annem gibi bazıları kardeşlerim gibi. bazıları beni ben yapan o kadar çok şey verdi ki bana, farkında olmadan inşa ettiğim bir ben oldu onlarla birlikte. yanımdaki gerçek insanların elini tutmak yerine iyi ki onların ellerine sarılmışım diyorum hiç pişmanlık hissetmeden.

    loş bir akşamdı ve odamda tek başıma space oddity dinliyordum yaş daha 17. ve hayat hiç bitmeyecek gibi geliyordu, aklımda bir gün ulaşacağım hayaliyle yıldızlar. o güne kadar oscar wilde çok doğru söylemişti belki; "akıp giden bir bataklığın içindeyiz hepimiz ama yıldızlara bakıyor bazılarımız." diye. bense, david bowie, senin sayende "akıp giden bir bataklığın içindeyim ve orada kozmik varlıkların her türlüsünü buldum." diyordum. bugün de diyorum ve tüm kozmik varlıklara benden sevgi taşımanı diliyorum.
  • gunumu mahvetmis haberdir. nasil ya?!
  • ölüm haberini ilk gördüğümde bir an kalbim duracak sandım. şu an kalbimde bir acıyla yazıyorum. yabancılaşmayı (yabanıllığı) ve farklı olmayı ok kılan şarkılarıyla; dünyayla, insanlarla, kültürle, kentlerle ve şeylerle farklı ilişkiler kurma ilhamını bana veren, değişim için beni her zaman yüreklendiren 10 yaşımdan beri vazgeçemediğim, sesini hangi şarkıda olsa tanıdığım ve çok sevdiğim, lowuyla, station to stationıyla, hunky dorysiyle, beni ben yapan adam rest in peace. mekanın cennet olsun. yerinde dinlen.
  • lokmasını döktüreceğim adamdır.
    komşulara dağıtacağım cenazemiz var diyerek.
  • daha geçen hafta turkcell müzik playlist oluşturmuştu ölümsüz şarkılarıyla ordan baya dinlemiş güzel zaman geçirmiştim,çok iyi bir müzisyendi o da gitti.artık daha çok dinlerim
hesabın var mı? giriş yap