• youtube ve igtv gibi platformlar için otomobiller ile ilgili içerik üretmek amacı ile yola çıkmış platform.

    en büyük artısı "muhip tuna meti".

    seviyoruz seni dizel reis.
  • bu muhip değil miydi "zamanım yok yea" deyip otopark'a 6 ayda bir uğrayan? kendini beğenmiş kıl bir tipti. şimdi kendine kanal mı açmış? şu otopark da kolpacı adam doluymuş hepsi zamanla tek tek ortaya çıkıyor. and bırakıp kaçarak doğru yapmış.
  • muhip tuna meti,can tangüner ve volkan hasköy’ün de aralarında bulunduğu youtube kanalıdır. araba testlerinden ziyade, her hafta kahve molası adında sohbet videoları da vardır . ayrıca, digitalcarmagazine adlı dergi uygulamasınında appstore ve play store’dan indirebilirsiniz. bu adamlar izlenmez mi yahu :)
  • 2 ayda 1000 aboneyi gecmis samimi guzel kanal. ozellikle kahve muhabbetleri cok samimi ve eglenceli. takipteyiz severek izliyoruz.
  • türk dizisi kadar uzun incelemeler çeken youtube kanalı.
    daha yeni oldukları için bu tarz ince elemeler sık dokumalar olacaktır. zamanla oturur.
    şans verip incelemeleri izlenmeli derim. muhip kardeşin, çıktıdan inceleme yapan adam ve esenler apaçisinden ve eski tayfasından sonra
    düzgün birşeyler yapacağını sanıyorum. bakalım göreceğiz..
  • kahve sohbetleri güzel fakat araç incelemelerinde fazlaca konudan uzaklaşılıyor
  • bugün itibariyle mazda mx5 videosunu izlediğim, izlerken adeta 3. kişi olduğum youtube kanalı.

    muhip'in daha fazla ön plana çıkmasını diliyorum, katalog verilerinden ziyade aracın geçmişi hakkında verilen bilgiler ise gayet iyi ancak biraz ruhsuz bir anlatımları var. belki de projenin bir parçası bu ruhsuzluk ama bilemiyorum.

    dış çekimler güzel, ancak videoların süresi biraz daha uzun olmalı bence, araç hakkında daha fazla bilgi, daha fazla detay izlemek gerçekten güzel olur. ayrıca dikkatimi çeken bir konu var ki hiç kötü yorumları yok. yani olmamış dedikleri bir şeye henüz rastlamadım.

    başarılar diizel reis ve arkadaşları :)
  • ötv hakkında güzel video yapmışlar.

    video
  • yazacağım çok eleştiri var ama hepsini bir kenara bırakıyorum. misal futbolun en temel olaylarından birisi koşudur. bir kişi çok iyi koşuyor diye çok iyi futbolcu olabilir mi? cevap basit.

    muhip tuna belki bir otomobil dergisinde başarılı bir editör olabilir, bir otomobil blogunda güzel yazılar yazabilir.. bilgisine, tecrübesine saygım var. and ile yaptıkları skoda süperb ve yeti testlerini hâlen hatırlarım meselâ. ancak ekran yüzü olmak, bir youtube kanalını taşımak ayrı bir olay. tek başına çok sası duruyor bu kanalda. yanındaki arkadaşa yorum bile yapmıyorum.

    otopark e180 testindeki zenci takliti ile aklımda kalsaydın keşke. bu dcm tv sana bir başarısızlık olarak yazar. maalesef önerilerde karşıma çıkan videolara dislike atıp çıkıyorum.
hesabın var mı? giriş yap