• debra renee wilson skelton, 1972 dogumlu komedi oyuncusu. madtv'deki rolleriyle bilinir. solakmis bi de.
  • önüme kedi mamasi getirse yiyecegim dost. ona satasanlarin seviyesine düsmeyecek olan badisimdir.
  • ölümcül derecede komik ve yetenekli bir kadın bu. madtv'deki parodileri, özellikle de whitney houston, mariah carey ve beyoncé taklitleri feci matraktır. ayrıca bu skeçlerden anlaşılabileceği üzere muhteşem de bir sesi vardır.

    ayrıca nasıl alçakgönüllü canım. facebook'tan ekleyip mesaj attığınızda sizinle sohbet ediyor, sürekli bir "god" vurgusu ile içimi baysa da buna da şükür tabii.
  • video oyunlarından elini eteğini çekse artık... her oyunda bu kadın var. kimin torpillisi acaba. hayır, oyundan oyuna tanınmaz halde de değil, anında tanınıyor. gördüğünüz anda oyunun kurgusunda çıkıyorsunuz "yav bu kadın şu, şu, şu oyunda da yok muydu" diyorsunuz her seferinde. kelimenin tam anlamıyla "immersion breaking".

    kadınla bir derdim yok bu arada, seslendirme yapıyorsa yapsın fakat en azından karakter modeli aynı olmasın. aslında kadına bağlamamak lazım olayı tamamen oyun geliştiricilerinin suçu.

    geçen youtube'da rastgele bir videoya denk geldim, stellar blade'in yeni fragmanı gösterilirken verilen bir tepkiydi. şöyle bir şey dendi "bu asya oyunlarında da karakterler hep aynı..." duyduğum anda siktiri çekip videoyu kapattım.

    o abiye bu kadını göstermek isterdim.
hesabın var mı? giriş yap