• çamur at izi kalsın.

    atalarımız bazen çok doğru şeyler söylüyor. belge yok bişe yok, yalan paralı değil ya, söyleyin anasını satayım.
  • üst edit: deniz akkaya, hesabını kapatmış instagram’da. ss gerçek mi değil mi teyit edemedim. açıkçası hesabı var mı yok mu bilmiyordum diye ilk sazanlandım zannettim ama sanırım deniz akkaya, birkaç gündür haluk levent ile ilgili paylaşımlar yapıyormuş sanırım. mynet kaynak

    ben de şimdi istesem deniz hanım'a bu tarzda bir mesaj atabilirim. sallamak kolay neticede.

    edit: gerçek mi değil mi belli olmayan bir mail üstünden bir şeyler iddia edilmemeli. deniz hanım'a başka belgeler de gelmişse (fatura gibi mesela) çıkıp bunları yayınlamalı. aksi takdirde yaptığı şey, belgesiz ispatsız hedef göstermek olacaktır.

    benim düşüncem de, ahbap'ın ve haluk levent'in böyle bir şey yapmayacağı yönünde.
  • "başımıza gelmese gerçekten bizde inanmazdık belki, bu iddialar doğruysa vah ki ne vah ülkemize"
    iddiaları sunan sensin doğruysa diye niye soruyorsun ?
    300 usd ye anlaş telde haluk ile görüş sonra dön adamlara 600 usd den fatura iste bu kadar ucuz kurgu olmaz ya.
    şöyle bir hikaye yazın bir dahakine "fatura açığımız var sen 300 yerine 400 usd al bizde 600 yaz" daha ikna edici olur.
  • paylaşımı bir avukatın hesabında gördüm. hesabı incelediğimde arkadaşın basın aracılığıyla zamanında güzel bir pr çalışması yaptırdığını gördüm. baro bu arkadaşa reklam yasağını deldiği için nasıl bir yaptırım uyguladı ben onu da merak ediyorum. konuya geri gelirsek; 600 usd fatura kesecek sonra 300usd yi geri isteyecek nakit olarak. firma da bunu kabul edecek. 300$ açık çıktığında o firmayı hoplatırlar.
  • aklımda bir kaç soru var.
    -deniz akkaya’nın maili herkese açık mı? -instagramdan ulaşamayan adam deniz akkaya’nın mailini mi bulmuş?
    -hiçbir firma 300 usd’lik ürüne 600 kes demez bilir ki firmanın kaybı olur, arkadaşsa bile en azından kdv’sini teklif eder o da 300+(600’ün %18 kdv). ahbap bu işi bilmiyor.

    daha var oğlu var. bu ülke böyle rezil bir yere çok kısa sürede geldi umarım geri çevirmesi de bu kadar kısa olur.
  • gerçekleri ortaya “çıkartmak”
    iyi “geceleriniz” olsun

    (bkz: cemaat strikes back)
    (bkz: return of the abi)
  • haluk levent'i deniz akkaya'ya şikayet etmek nereden ve neden akıllarına gelmiş merak ettiğim durumdur.
  • bari doğru dürüst yalan söyleyin de inanalım, amklar.

    yalan söylemeyi bile becerememişsiniz.
  • satın aldığı binbir çeşit malzemeyi hayır işinde kullanan, dolayısıyla bu malzemeyi yok eden bir derneğin kasadan para çalması için en saçma yöntem bu olurdu heralde. madem kasadan para çalacaksın git 5 ton deterjan alacağına 15 ton al, 10 tonunu çok ucuzdan başka bir firmaya faturasız sat. kimse sana soruyor mu bu deterjan nerede, kime verdin de ne kadar kullandı?.. zaten hayır kurumusun, kim takip edebilir böyle bir düzenbazlığı... neymiş 300 dolar yerine 600 yaz demiş. yazsaymış o şirket de, o zaman görürdük işte. hem ayrıca ben türkiye'de kdv'sini yalayacağı parayı almayacak şirket tanımıyorum. hepsinin kayıt dışı ekonomisi var çünkü.
  • neden ortada durmayı beceremiyoruz? neden bekleyip görmek yerine ; ' ama o çok sevinli yapmaz', ' bu çok itici, yalan söylüyor' benzeri saçma gerekçelerle taraf olmak zorunda hissediyoruz??

    yolsuzluk var mıdır,yok mudur ? ben bilmem.

    tahminde de bulunmak istemem.

    ama şimdi konudan bağımsız genel bir düşünce balonu yaratsak, yorum yapan pek çok ( birkaç detay bilen arkadaş hariç) kişi belli ki bu ülkede vergi kaçırmak ne demek, nasıl yapılır, en ufak bi fikri bile yok.. öyle işkembeden sallıyor.. naylon fatura diye bişeyi ilk kez mi duyuyorsunuz sayın ekşiciler? ya vergi affı ne diye çıkıyor sizce? yani olmaz diye bir şey yok , itimat kontrole mani değildir, olmamalıdır da..

    gelelim diğer tarafa, bir iddanın gerçekliği veye yalan oluşu, ne zamandan beri iddia edenin mesleği, görselliği yada geçirdiği operasyonlarla sınanır oldu?
    aynı bakış açısıyla siz hiç vallahi bıraktım diyen bir alkolik veye kumarbaz tanıdınız mı?

    bilemeyiz ve bekleyip göreceğiz..
    son söz insan yedisinde neyse, yetmişinde de o'dur, unutmayın..

    edit: hohoho. hiç bana saldırmayın.. ne körü körüne halukçu olurum, ne günahım kadar sevmediğim denizci olurum.. bu arada ben de depremzedelere ulaşacağını umarak yardımımı ahbap üzerinden yaptım. ama iddia makamı iddiasını ispatla yükümlüdür ya hani ! bu sebeple bekleyelim görelim bu deniz ne koyacak önünüze dedim , bunun nesinden gocundunuz ki? beyler sinek küçük ve mide bulandırır.. doğruysa çıksın deniz ispatlasın, yanlışsa çıksın haluk kendi arasın hakkını.. bana ne!
    az önce okudum haluk kendi ağzından anlatıyor kumar batağına düştüm diyor, borçlarım vardı diyor, sonra alkol batağına düştüm diyor.. adam kendi anlatıyor.. belli ki töbe etmiş ne güzel.. ama ötesi deniz de.. bana saldırmayın lütfen..
    ben artık hiçbirşeye körü körüne adanmamayı öğrendim kusura bakmayın böyle olduğum için, hepimizin defalarca güveni sarsılmadı mı?
    tekrar ediyorum itimat kontrole mani değildir !!!

    edit-2 : yahu hastamısınız acaba? bu ne küfür kıyamet? ne demişim hacı? nerenle okudun da , iktidar veya muhalefet yanlısı olduğumu anladın? belli ki sizde süzgeç yok , o halde ben özetliyim; akkaya, biran önce çık iddialarını ispatla!!! levent, böyle kirli ilişkilerin yoksa bırak kadının hesabını hackletmeyi de hukuk olarak dikil karşısına sen yalancısın akkaya , al bu bahsi geçen faturalar , bunlar bağışlarla satın alınan ürünler, bu da bağışlanan kuruluşlar de ver mahkemeye.. bak bugün okudum kapanmayan davalar varmış iddia bu.. sende diyorsun ki beraat etmediğim dava yok! yani usulsüzlük iddiası doğru ki bi dava açılmış!! yapıştır dava sonucu hakimin yazdığı karar paragraflarını bitti gitti..
    vay be akkaya yıllar önce ana habere çıkıp yüzümle para kazanıyorum diye ağlayarak erkek arkadaşından yediğin dayağı anlatmıştın ya hani, işte o zaman da bana samimi gelmemiştin ama ortada durup ya doğruysa diyebilmiş acımıştım sana.. şimdi de senin iddiaların yüzünden dünyanın küfürünü yiyorum , akpli trol oluyorum filan.. çık ne diyorsan açık açık söylesene be kadın, kafa karıştırma, yeter.. yok pazartesi söyliycem, olmadı salıya kaldı.. dalga mı geçiyosun?

    edit-3 : yahu bi akıllı da sormamış hangi temizlik malzemesinin tonu 300 $ mış acaba?1 ton ürün 300$ kaç ton alıcan da nerdde stoklıycan? merak ettim vallahi

    edit-4: hadi buyrun… tüm küfür edenlerden özür bekliyorum şimdi!!! çükünüz kadar yüreğiniz varsa özrünüzü dilersiniz, şeref yoksunları, ben size ortada durun dedim… trol oldum iktidar oldum, muhalefet oldum da bi tarafsız olamadım dimi…
hesabın var mı? giriş yap