• dumars'in attigi kaziklari daha yeni yeni dotunden cikartan takim, brandon jennings'i de serbest birakirlarsa belki 2-3 sene icinde yeniden playoff gorurler.
  • post-josh smith döneminde 4-0'lık bir galibiyet serisi yakalayan takımım. 14 milyar yıllık evrende josh smith'e denk gelmek de nasıl cenabetlikmiş, böylece görmüş olduk. bu seriye umut falan bağlamıyorum, "bad boys strike back" gibi bir durum yok ortada. ama biz fanboylar biraz nefes aldık yemin ediyorum ya. mavi ulan, kırmızı ulan!

    devam eden seri editi: jennings attı 5 oldu, motown'da bir bayram havası... sıradaki gelsin. gerçi sırada san antonio deplasmanı var amk. neyse 5-0 da yeter bize. ilaç oldu ilaç.
  • josh smith'in paketlenmesinin ardından 6-0 yaparak doğuda playoff yarışına dahil olan takım. ayrıca smith'in ayrılışının ardından oynanan mevcut düzende brandon jennings fazlalık olarak gözükmemektedir. bu sistemin işleyen bir parçası gayet. zaten kontratı seneye bitiyor aman aman bir durumu yok.
  • josh smith'in yollanmasinin ardindan, galibiyet serisini 7 maca cikarmis takimdir. son sampiyondan sonra bu geceki kurban ise, kadrosunu rajon rondo ıle guclendirdikten sonra iyi bir ıvme yakalayan ki bana kalirsa bu sene en az bati finali oynayacak olan dallas.
  • josh smith'in nasıl bir cenabet olduğunu çok çarpıcı ispatlayan takım olmuştur aldığı 7 maçlık galibiyet serisiyle.

    adam takımdan kovulduktan sonra oynanan maçlar ve skorları şöyle:

    vs indiana: 119-109
    @cleveland: 103-80
    @orlando: 109-86
    @ny knicks: 97-81
    vs sacramento: 114-95
    @san antonio: 105-104
    @dallas: 108-95

    adamların fikstür kol gibi, buna rağmen san antonio maçı dışında hepsini 10 sayı üzeri farkla kazandı hayvanlar. müthiş bir hamle oldu bu bağlamda josh smith uğursuzunun kovulması, takım içindeki huzursuzluğun tek nedeniymiş ibnetor.
  • amerikanların bir lâfı vardır addition by subtraction * diye.. işte pistons'ın josh smith sonrası durumu da tam olarak budur.

    josh smith'i gönderince bir oyuncu azaldılar ama (takım olarak) huzur, kimya, uyum ve denge konularında kendilerine geldiler..
  • (bkz: ewing theory)
  • lig sonuncusu olur mu derken ciddi ciddi playoff'a koşan takım. bir oyuncu göndererek takımın bu kadar büyük bir ivme yakaması tesadufi olmasa gerek. millet oyuncu takviye ederek playoff kovalar, bunlar oyuncu göndererek yapıyor valla helal olsun takdir ettim.
    (bkz: şampiyon mu olacaksınız len)
  • maçı izledim dün gece. adamlar hakikaten daha güvenli ve inanarak oynuyor. takımda tek kötü durumda olan kyle singler o da benim fantasy league'de kadromda olduğu için. ribaundlarda ezdiler dallas'ı ve bir kez bile öne geçmelerine izin vermediler. hak ettikleri bir galibiyetti kısacası.

    antipatik bulurum detroit'i genel olarak ama dün tuttuğum takımı yenmelerine rağmen aferin keratalara dedim. umarım uzunlarını ellerinde tutabilirler sezon sonunda.
hesabın var mı? giriş yap