• tayyip'in baştan beri marjinal diye nitelediği o grubu sonunda bulmuşlar, bize de deşifre etmek düştü.

    gerçekten bakmaya doyamıyorum. ilk bakışta uzaktan kundakta bebek sandığım sağdaki amca ile açılış yapılıyor. sola doğru ilerledikçe durum iyice ilginçlik kazanıyor. bayrağın arkasına saklanmaya çalışan ama bir yandan da polisleri kesen amcanın gözleri bir çocuğunkini andırıyor. onun arkasına saklanmış tedarikli genç olaylara hazır gelmiş. en soldaki amca ise tam tersi yahu benim ne işim var burada, neredeyiz biz der gibi bir halde, üzerinde yeleği çok tatlı gözüküyor.

    gerçekten mükemmeller, harikalar, ne diyeyim hepsini ayrı ayrı sevdim.

    http://galeri7.uludagsozluk.com/…-gurubu_463558.jpg
  • gördüğüm en güzel gezi direnişi fotoğraflarından biri. maskeli gözlüklü gencin önündeki amcayı siper olarak kullanması, en arkadaki amcanın oraya yanlışlıkla gelmiş gibi, adres soracakmış gibi durması, her senaryoda olduğu gibi grubun en kısa üyesinin en asabi en atik en cesur olması...

    mükemmelsiniz...
  • yediden yetmişe hepsi cehapelidir. ülkeyi bölmek için bizzat gılıçdaroğlu tarafından görevlendirilmişlerdir. dağılarak her türlü ortama girip envai çeşit provokasyonu yapabilirler. özellikle en soldaki yaşlı amca. o çok tehlikeli. tehlikenin farkında mısınız?
  • tehlikeli mihrak beşlisidir. aman dikkat!

    en arkadaki: yavrum aman diyim kalbim var mihrakı,

    kırmızılı: tazyiğe karşı açtık kulaçlarımızı bekle bizi toma mihrakı,

    bayraklı: istediğin gazı at yine de düşüremicen bunu mihrakı

    sakallı: gündüz koşusuna çıkmıştık yanlış tarafa koşmuşuz neye niyet neye kısmet mihrakı

    esmer kel: yav emekli aylığı çekerkene kendimizi nerede bulduk ama şimdi ben size gösteririm mihrakı
  • hani derler ya kendimi ifade edebilecek kadar ingilizce biliyorum diye. uluslararasi yayin yapacak kadar ingilizce biliyorum ama bu fotografa neden guldugumu anlatacak kadar bilmiyorum arkadas.

    kelimelerin kifayetsiz kaldigi fotografin beslisi.
  • yaklaşık 15 dakika boyunca hayran hayran baktığım fotoğraftır.
  • yurdum insanı söz öbeğinin tam karşılığı bu olsa gerek. insan bu fotoğrafa bakınca işte bunlar her gün sokakta, yolda, otobüste gördüğüm insanlar, hep içinde olduğumuz insanlar bizim insanlarımız diye düşünmeden edemiyor. trajedileri komediyle karışık yaşayan halkız biz bu nedenle olsa gerek direnişin en büyük sembollerinden birisidir bana göre, tam ifadesidir direniş ruhunun.
  • afp foto muhabiri adem altan tarafından fotoğraflanmış 5'lidir. tayyip'çiğimizin bahsettiği marjinal grup sonunda ortaya çıktı!!
  • dünden beri bakıp bakıp mutlu olduğum fotoğraf.çok güzelsiniz gerçekten...
hesabın var mı? giriş yap