*

  • yapilacaktir, edilecektir, türkiye büyük bir güc olarak dünya sahnesindeki yerini alacaktir plani. acaba pembe kagida mi basmislar? transfer politikalari, yoksullugun azaltilmasi, kadinin ekonomik ve sosyal hayata katilmasi, siddetin önlenmesi, verimlilik artisi, masal, masal...
    (bkz: http://ekutup.dpt.gov.tr/…lan/ix/9kalkinmaplani.pdf)
    edit: en cok sunu sevdim: madde 646; toplumsal bütünlesme ve dayanismanin artirilmasi amaciyla hosgörü, toplumsal diyalog ve ortaklik kültürünü gelistirici politikalara öncelik verilecektir. evet.
    (bkz: türkiye'de linc kültürü)
    (bkz: kürt sorunu)
    (bkz: azinlik haklari)
    (bkz: insan haklari)
  • yedi yıllık ilk kalkınma planıdır. (bkz: #9436006)
  • ytl'nin aşırı değerli tutulduğu bir büyüme modeli ve tek haneli enflasyona sahip bir ekonominin öngörüldüğü ve bu yapının dönem dahilinde sürdürüleceğinin varsayıldığı plandır.varsayım tabii ki !.

    farklılaştırılmış asgari ücret uygulamasına gidileceği ifade edilmekte, bu da mevcut tek asgari ücret uygulamasının terk edilerek bölgesel asgari ücret uygulamasına geçileceği anlamına gelmektedir.

    kanımca en can alıcı nokta devletin ticari mal ve hizmet üretiminden çekilmesinin öngörülmektedir.
  • kendinden öncekiler gibi bol bol cekli caklı ifade içeren, yapılması uzmanların haftalarını almış, hiç bir hükumetin dönüp bakmadığı retorik ifadeler yığını.
hesabın var mı? giriş yap