• ncaa ligindevillanova wildcatte oynayan 97 doğumlu oyuncu. 2018 ve 2016 da takımını şampiyon yapmış, gelecek vadeden oyuncudur.
  • evet 2018de ncaa final maçında 31 sayı atarak takımını şampiyon yapmış ama 2016da takımını şampiyon yapmamış oyuncudur.2016 yılında 9.3 dakika ve 1.9 sayı ortalamalarıyla oynamıştır ayrıca final maçında oynamamıştır.
  • 2018 ncaa finalinin özetinden gördüğüm kadarıyla maçı domine etmiş ve şampiyonluğu villanova'ya getirmiş 97 doğumlu guard.

    -maç dengeli başlamış. hatta villanova hücumlarda yanlış tercihler yaparken bu arkadaş attığı sayılarla önce farkı eritmiş sonra da öne geçmelerini sağlamış

    -tamam bu adamın şutu var dikkat etmek lazım denildiği anda içeri girip uzunlara rağmen bitirmeyi başarmış

    -diğer takım arkadaşları skor üretmeye başlayınca bu sefer savunmada yaptığı bloklarla michigan'a mesajı vermiş

    -savunma üzeri gittikleri hızlı hücumlarda da doğru arkadaşlarına servis yaparak farkın 20 sayılara kadar çıkmasına vesile olmuş

    kısaca finali domine etmiş, başarılarının devamını dilerim. muhtemelen yukarıdaki yazarların da söylediği gibi ismini gelecekte daha çok duyarız
  • 2016 finalinde hiç oynamadığı halde nova'yı şampiyon yaptığını öğrendiğimiz basketbolcu,

    2016 da bütün sezon boyunca attığı 15 sayı şampiyonluğu getirdi.

    bu arada kariyerinin en iyi maçını oynamıştır, bu maç olmasaydı drafta seçilmesi bile mucize olurdu. (ki zaten bu maç olmasaydı bu sene drafta girmeyi düşünmezdi hala da düşünmüyor olabilir)
  • gelecegin nba superstari.
  • ileride çok büyük yıldız olucak eminim ama bucksın seçmesi ne kadar doğru bilemem kendini gösterebiliceği bir takıma gitmesini isterdim örn:la clippers,la lakers
    şutu var içeri girebiliyor atletik 21 yaşında ncaa şampiyonu final mvpsi ileride görürsünüz
  • 2018 nba draft’ında ilk tur 17. sıradan milwaukee bucks tarafından seçilen ve 9 numarayı giymekte olan 1997 doğumlu şutör gard. kolejde öne çıktığı üçlüklerini en azından yüzde olarak çok görmesek de şut atma konusunda özgüveni oldukça yüksek. moralini bozmuyor. çok enerjik, atletik özellikleri de oldukça gelişmiş, zaman zaman da top yönlendiren bir oyuncu, çembere de korkusuzca gidiyor. savunmada da hiç düşmüyor, sürekli çabalıyor, top çalıyor. izlemesi keyifli bir çaylak. mike budenholzer da kendisini maç başına ortalama 20 dakika civarı oynatarak ödüllendiriyor.

    şutunu da keskinleştirdiği vakit ortaya çok acayip bir oyuncu çıkacağını tahmin ediyorum. çocuktaki şut özgüveni stephen curry misali. bir anda topu kaldırıp şutu atabiliyor. tabii ki curry seviyesi bambaşka ve başka birilerinin oraya yetişme ihtimali en azından şu an için oldukça zayıf ama divincenzo bu gidişle ligin aranan kısalarından olacak.

    bucks da giannis sonrası sırasıyla jabari, vaughn, maker ve henüz tutmamış gözüken ve tutmayacağı tahmin edilen dj wilson’dan sonra ilk kez isabetli bir birinci tur seçimi yapmışa benziyor. yürüyedur genç adam.
  • drafta girmesi beklenmezken, bir anda kendini nba'de bulkan ve hiç te fena başlangıç yapmamış olan oyuncu.

    yalnız mccollum çok güzel bir nba'e hoş geldin hediyesi vermiş. veriken de portland parkesinin temizletmiş.

    gel yarın temizlikçi olarak işe başla.
  • yakında italyan milli takımına katılacakmış. soyadından da anlaşılacağı üzere italyan dedesi sayesinde italyan milli takımında forma giyebilme hakkı olan nba oyuncusu. babası gerekli evrakları ayarlamaya çalışıyormuş. daha önce italyaya gitmemiş ve italyanca da pek bilmiyormuş ama kendini her zaman bir italyan gibi hissettiğini söylemiş.
  • 2. senesi oyuncu opsiyonlu olarak, 2 yıl 9.3 milyon dolara warriors ile anlaşan gard.
hesabın var mı? giriş yap