• sen belki de dunyanın en iyi support oyuncusu ol.io ile enc ile harikalar yarat.sonra götün kalksın carry oynayacam de, kendini rezil et.

    yani şu notail in yaptıkları akıl alır gibi değil.en azından beceremediğini farketse.o da yok.onu çıkarıp hvostu koysan takımın performansı değişmeyecek.o derece.
  • acilimi defense of the ancient ve yapimcisinin valve olduğu oyun
    edit: imla
  • anti mage banlandı diye adam 2. pick wk atıyor. sonra karşı taraf kotl,invoker ve nyx alıyor,bir de carry void tabi ki manta+diff çıkıyor. bizim wk, ben 35. dakikada kendisiyle taşak geçene kadar bkb çıkmıyor tabi ki.

    güya very high skill, adamın da 4.2k mmr'ı var. şimdi soruyorum size bu mmr sistemi ne kadar başarılı. mmr nasıl bir ölçüt.

    not: başlık altında xboct sanki kötü bir carry'miş izlenimi yaratılıyor. kendisi dota tarihinin en başarılı carry'sidir, madalyaları burdan fizana yol olur. 4 kişilik alliance gang'inden 3. dakikada double kill almış birisidir unutma unutturma xboct'un askerleriyiz.
  • og bu sabah eg'ye bir daha yenilmiş. artık maalesef top tier takım olmayacaklar belli ki. eg, newbee, wings gibi takımların bir altında, üçüncülük - dördüncülük maçı yapacak takım olacak.

    neyse, aşkımız formaya oyunculara değil. ne yapalım.
  • eski metaya göre oyunun en iyi carrysi xboct'tur. adam 10 dakikada en az 150 last hit yapıyordu. eskiden 25 dakika carrymizi kollayalım biz fight yapalım, sonra carry gelsin dağıtsın ortalığı, biz de oyunu kazanalım tarzı bir meta vardı. farmı en çok yapan carry de oyunu kazanıyordu. ama artık oyun o yönde oynanmıyor maalesef. o yüzden de en iyi carry en çok farm yapan değil, en iyi oynayan oluyor oyunlarda.

    özet: xboct oyun tarihindeki en başarılı carrylerden biridir.
  • 3 tane ti finalinde oynamış, bunlardan birini kazanmış, bunun yanında dota 2 tarihinin en dominant iki takımından birinde 5 sene carry oynamış adam değil de n0tail, matumbaman, dit'ya ra iyi carry.

    yavrucaklar okuduğunuzu anlayın önce, en "başarılı" carry bu adamdır, bu konu zaten tartışmaya açık değil listesi var açıp bakın...gerçi okuduğunu anlayamayan adam nasıl açıp bakacaksa...

    dota 2 sahnesinin gördüğü en iyi carry'ler, hao, loda,xboct,fear, burn1ng tadında adamlardır.

    rtz ve miracle fangay'liğini gidin onların başlığında yapın lütfen
  • su başlıkta bile bana insan engelleten xboct isimli bir carry'nin olduğu oyundur.
  • en başarılı takımda oynadığı için,en başarılı carry olan xboct isimli carry oyuncusuna sahip oyun.
    en iyisi tabiki değil.benim gözümde burning,sylar,hao,loda,silent,fear,black hatta era ve ditya ra bile bu arkadaştan iyidir.ama daha başarılı değiller malesef.
    gerçi hao ile loda kapışabilir başarı konusunda.
  • lol'e göre çok daha zor, çok daha karmaşık olan oyun. bu karmaşıklığınsa lol'den daha az mekanik kullanımına yol açtığı kanısındayım. ancak oyuncu kalitesi konusunda lol dotanın yanından bile geçemez. tercih sizin.
  • en başarılı takımın pos 1'i adam, kesin birinin akrabası falan yoksa iyi oynadığı için falan değil. hele ki pos 1'i kötü olan takımın 3 sene boyunca ortalığı dağıtmasını, ehome gibi büyük çinli organizasyonların önüne geçmesini ise ateistler açıklasın lütfen.

    e tabi akke'nin, chuan'ın, kuroky'nin döneminde oynadığı turnuvaların yüzde 90'ında 5. likten yukarı çıkamamış n0tail belki de en iyi supportsa, xboct'un kötü carry olması doğaldır.
hesabın var mı? giriş yap