• evet bir yıldız daha gözden kayboldu sessizce. y kuşağında müzik adına çok fazla anının önemli figürlerinden olan dream tv kapanıyormuş. hatta kapanmış. birsen birdir hikayesinde acı haberi paylaşmış, kendisine bizzat sorup teyit aldım.

    https://www.instagram.com/…03/?igshid=1f3q2a5vfpu0d

    https://ibb.co/rp4wxtg

    internetin bu kadar yaygın olmadığı dönemlerde yabancı müziğin evimizdeki en önemli adresiydi. rock'n coke konserlerine canlı bağlanıp hayvan gibi yayın yaparlardı. hoşçakal nilay'lı happy hours, hoşçakal güven erkin erkal, hoşçakal lyrics, evdeki ses, genç iz, beach party seda, t-rock ve daha nice koç yigitler... çilekeş, ege çubukçu(yaz geldi yov), aylin aslım, yüksek sadakat, amy lee, rahmetli chris cornell...
    artık çok daha yalnızız.
  • yıllardır televizyonsuz yaşadığımdan unuttuğum kanal , eskiden çok izlerdik tabii.
    rock’n coke ,patlıcan konserlerine bağlanıp röportaj yaparlardı keyifle izlerdim, yaşım tutunca da bir gün o konserlere gideceğimi düşünürdüm. ne konserler ne de programlar kaldı artık.
    rasmus- ın the shadows
  • çocukken bütün gün izlerdim. biraz da bizim suçumuz. şimdilerde bakmaz olduk. ah bu internet.
  • (bkz: youtube)

    kapanmadan önce hd yayına geçeydi bari.
  • romantikliğe gerek yok. zamanın ruhunu yakalayamayan her şey yok olmaya mahkumdur.
  • birçok güzel şarkıyı internetim yokken öğrenmeme vesile olmuş, müzik zevkimin gelişmesine katkıda bulunmuş olan kanalın kapanmasıdır.

    televizyondaki çoğu müzik kanalının bu sona mahkûm olduğunu düşünüyorum. çok sürmez diğerlerinin de yok olması. dürüst olalım, günümüzde kim açıp şarkı dinliyor oradan? yine de üzücüdür. nostalji olacak ileride.
  • rap müziği ilk dinlemeye başladığım 2005 yılında televizyonda sürekli t-rap i yakalamaya çalışır, yeni rap müzikler dinlemeye çalışırdım. bir mp3 edinip dönemin meşhur p2p'si limewire ile tanışana kadar deli gibi takip ederdim kanalı t-rap çıksın da izleyeyim diye. türkçe rap'e bu ülkede verdikleri değer için kendilerine çok teşekkürler. bütün çalışanlarının yolu açık olsun.
  • cnnturk'de müzik programı yapan bir eleman vardı, adını unuttum. bir de dream tv vardı ve yamulmuyorsam sunanlardan biri de ayşe hatun önal'dı.

    edit: cnnturk: frekans -şafak ongan
  • metalciler için rock n coke'tan ibaret olan bir kanaldı. hakkını verelim; 85-95 arasındaki kitlenin çoğu rock müziği bu kanal borçludur. 2010'dan sonra iyice çöp bir kanal olmuştu.
  • bir kaç gündür digitürk türksat yayınında göremeyince platformun çıkardığını sanıp söylenmiştim. 2000’lerin ortalarında özellikle türkish hiphop ve rock'n coke konserlerini çok severdim, hoşçakal dream tv.
hesabın var mı? giriş yap