• antalyaya git gel en azından 1 gece otelde yat derken masraflar alır başını gider. 200 300 bile olsa olurdu ama 800 çok olmuş
  • (bkz: 170 usd)
  • türkiye’ye geliyor demekki gönlümün efendisi. bence kızın sahnesi güzel, ayrıca sesi mükemmel. gidilir yani. fiyat kalite oranını karşılıyor.
  • onu boşver de otelin crown villa odasına baktım 5 gece 250 bin tl'den 210 bin tl'ye düşmüş,kaçırmamak lazım bence...
  • pahalılığı subjetatif olan konser bileti
  • param olsa harbiden verirdim. müthiş canlı performansları var youtube'dan 2-3 tane izleyip parası olan büyük ihtimal gider zaten
  • kardeş konser regnum carya'da. stadda falan değil. hayır benim kafam halen almıyor nasıl bilet sattıklatını. kendi misafir sayısı gayet doldurur konserin yapılacağı alanı, dışarıdan ziyaretçi nasıl neden alacaklar anlayamadım. loca moca demişler onu ekstra anlamadım zaten.

    ben o dönemde konaklıyor olsam rahatsız olurdum açıkcası. daha önce de böyle bir topa girmediler diye biliyorum. garip.

    edit: bir arkadaş crown villa fiyatından bahsetmiş, o villa değil. g20 de erdoğan orda kalmıştı. kendi başına otel o villa dedikleri şey. 5 6 kişi gezmiştik, birbirimizi kaybetmiştik. öyle ailemle gideyim 8 10 kişi konaklarız tarzı bir villa değil o. örnek vereyim çok zengin bazı kimseler uçak kaldırıp (bildiğin boeing) misafirlerini götürüp (50 60 kişi) doğum günü partisi yapıp kalıyor vs... her yanı kurşun geçirmez cam, sana özel s kasa araç söförle kapıda bekliyor, şeflerin, garsonların, hizmetlilerin var, sauna, hamam, toplantı odası bile var, havuzu bir çok butik otelin havuzundan büyük, ana yatak odası bilmem kaç m2 içinde jakuzi var eşşek kadar... otel başlı başına... yani orası senin benim konaklamam için değil.

    edit2: ayrıca fiyatlara otel sitesinden bakmayın, mail ile teklif alabilirsiniz. her otel sitesinde, kapıda satış fiyatı yazar o da 2x dir. sitede canlı destek var, girin konuşun. o tarihlerde boş yer kalmamıştır ayrı konu. otelin kendi odası kalmadıysa belki acentaların odaları vardır oralardan bakabilirsiniz. ancak 5 gece altı konaklama yaptırmıyorlar diye biliyorum. ayrıca otelin size vereceği fiyat anlaşmalardan ötürü acentanın bir tık üstü olacaktır. ets de bakın oda fiyatına 1200 se atıyorum otelden 1300 fiyat alabilirsiniz ancak.

    dua lipa hayranıysanız, iyi de bir tatil yapmak istiyorsanız, bütçeniz kaldırıyorsa öneririm. ama ağustosta antalya hell demo olur bunu da bilesiniz. konaklamak isteyen olursa hemen hemen her odasında ve villasında kalmış biri olarak fikir veririm.

    son olarak bazı arkadaşlar "bu paraya konser mi olur?" demiş. hatta daha ileri gidip mal, salak buna gidenlercilik yapmış. şurada örnek bi konser var regnumdan. öyle 10 bin kişi izlemiyorsun sanatçıyı. yanındasın gayet. regnum zaten vip bir otel. 2 kişi gecelik kara tarafı odası 3000-3500 tl. sana 800 tl ye giriş vermesi bile garip. kuruçeşmede guns 'n roses da izledim, rock 'n coke da çadır kurup festivale de katıldım, statta cohen de izledim, tarkanı anfi de de... bu farklı bir konsept. karıştırmayın.
  • 3-5 gün önce konserindeydim. bu sene gittiğim en güzel konserdi herhalde.

    yalnız çok şarkısı olmadığı için 1 saat civarı sürdü toplam konser. benim verdiğim paraya fazlasıyla değdi ama 800tl’ye değer mi bilemeyeceğim.
  • saatlik mi gecelik mi aliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap