• adamın içinden neo çıktı, estetik hareketlerle kurşunlardan kaçıyor.
  • 240ms lag var.
    bu kadar iskalamanin baska aciklamasi olamaz.
  • iki tarafın da araçta kurusıkı taşımasından kaynaklanan olay.

    asıl hadise, sonradan gelen abinin silahlı çatışmaya değil de laf dalaşına müdahale eder gibi "noölüyö olm ya dan dun kafamız şişti, hadi binin arabanıza bakim" modunda takılmasıdır.
  • hadi bunlar o arabada bulunan uyuşturucuyu kullanmış olsun, o sonda ağa pozuyla arabaya yanaşıp kurşundan son anda sıyrılan adam ne içmiş merak ediyorum.

    o değil de her iki kişiden birinde silah mı var ben anlamıyorum. 3 gün önce bizim otoparkta yer kavgası oldu. biz de yükselen seslere cama koştuk. sonradan öğrendiğimize göre kavga edenlerin biri polis olduğunu iddia etmiş, diğeri kimlik istemiş üzerine yürümüş falan. tabi adam polis değilmiş bu arada. neyse işte, güvenlikler koştu, ikisinin yanında da eşleri veya sevgilileri, bilemiyorum. bir anda ikisi de silah çekti, güvenlikler adamları tutmaya çalışıyor, kadınlar çığlık çığlığa bağırıyor... ortalık "yapma, çekme, indir" ve türevlerinden bağrışmalarla doldu, biz camdan uzaklaştık falan. ayırdılar bir şekilde kurşun sıkılmadan, sonra polis geldi tabi; ama sonra yakalandılar mı bilemiyorum ikisi de kaybolmuştu gözden. bir yarım saat sonra komşulardan biri güvenliğe seslendi ne olduğunu sormak için, adam da işte kısa bir özet geçti, en son "bir park yeri yüzünden canımızdan oluyorduk abla" diye bitirdi. orada en az 20 kişi vardı, camlarda insanlar vardı, ya silahlar patlasaydı da birine denk gelseydi?

    kim nasıl ediniyor bu silahı? neden ayrıca? hadi eczacı, avukat, polis falan silah edinebiliyor da diğerleri neden ediniyorlar şu silahı? daha güçlü mü hissediyorlar? nedir yani? kafayı yiyeceğim yakında. anlamıyorum ben artık bu insanları.
hesabın var mı? giriş yap