• 23. dönem chp'li kahramanmaraş milletvekili, aynı zamanda halkevleri genel yönetim kurulu üyesidir.
  • şirketlerini şuradan görebileceğiniz holding sahibi:

    http://www.ozbolatgrup.net/sirketlerimiz.html

    aynı zamanda merdan yanardağ'ın çıkardığı ulusalcı yurt gazetesinin sahibi.

    chp parti meclisi üyesi.

    chp'nin yalnızca "solculaştığı" iddia edilen kılıçdaroğlu döneminde değil; bizzat 27 nisan e-muhtırasını savunduğu, sınırötesi operasyonu erken bitiren tsk'ya "neden bitiriyorsun?" diye kızdığı, en statükocu olduğu dönemlerde de milletvekiliydi. hâlâ öyle.

    aynı zamanda halkevleri'nin bir önceki dönemde merkez yürütme kurulu, şimdi ise genel yönetim kurulu üyesi.

    e tabii, halkın hakları var.
  • üstün ticaret zekasıyla sadece iş dünyasında değil, lise mezunu olmasına rağmen siyaset arenasında bir çok profesörün dahi ulaşamayacağı bir yeri arkasına aldığı sermayeyle edinebilen, ama (sezarın hakkını sezara vermek açısından) maraşın baykal zamanında merkezden atanan chp milletvekillerine kıyasla önseçimle gelen ve seçim bölgesini sürekli gezip halkın nabzını en iyi tutan milletvekilidir.

    tabi "bu siyaset-ticaret-sermaye arasındaki bağlantıyı da nereden çıkardın" diyenler olabilir. öncelikle önseçimle seçildiği ilk döneminde delegelere yaptığı maddi yardımları şehirde bilmeyen yoktur. yani aslında ailesinin kökeninin göksun olması dışında hayatı boyunca maraşla bir alakası veya ikameti olmamış biri olmasına rağmen "tamamen duygusal gerekçelerle" önseçimden ilk sırada çıkmıştır. ama seçildikten sonra maraşın daha önceki baykal vekillerine kıyasla (en azından bir performans gösterme çabasıyla) seçilmesi kesinlikle hayırlı olmuştur.

    seçim çalışmaları için gittiği yerlerde, arkasında akp'li vekiller gibi devlet desteği olmadığı için kendi cebinden aktardığı maddi yardımlarla sünni köyün* cami restorasyonunu yaptırmasının yanı sıra, alevi köyün* cemevini de kendi cebinden yaptırması gibi enteresan örnekler söz konusudur.

    şimdi de çankaya belediye başkanlığı aday adaylığıyla siyasetin yerel boyutuna da el atmak için kolları sıvadığı söylenmekte. zaten halihazırda milletvekili iken, milletvekilliğini yitirip üstüne bir de (chp'nin banko favori olduğu bir ilçeden) belediye başkanlığına talip olmaya herhangi bir anlam verebilmek güç. chp yönetiminin ilçe belediye başkanlıkları için vekil koltuklarını bu kadar kolay terk edecek kişilere karşın caydırıcı kararlar alması gerekir. aksi takdirde elindekiyle yetinemeyen siyasetçilerin daldan dala atlama hevesleri sayesinde oylarını aldıkları insanların temsillerinde ciddi bir haksızlık olacaktır.
  • sahibi olduğu gazetede bir türlü gazetecilere maaş vermeyen, hak ettikleri şekilde davranmayan belediye başkan adayıdır.
    çankaya için chp'den aday gösterilmesi durumunda, beni ve tanıdığım birçok kişiyi alternatif isimlere itecektir.
  • çankaya chp adayı olması durumunda beni çankaya'da tanımadığım adaylara itecek olan adamdır.

    biraz siyaseti, biraz ankara'yı tanıyan kişilerden oy alamaz.
  • çankaya belediye başkanlığını alper taşdelen'e kaptırdıktan sonra bugün itibari ile yandaşlarına sms çekmeye başlamış ve partinin önünde toplanma(!) alper taşdeleni protesto etme hazırlıklarına girişmiştir.
  • onceleri kanal sokak adiyla arz-i endam ettigi dolandiricilik ve hak yeme piyasasina; yurt tv adiyla donus yapan efsane dolandirici ve maas gaspcisi
  • alın bu adamı burdan.
    şeref yoksunu insanlar çok güzel fakir edebiyatı yapar. bir de bu yetmezmiş gibi biz eski komünistlerdeniz diye dem vururlar her konuşmalarında. kavram algısı olmayan biridir.
    kızına dubaide kına gecesi yaparken çalışanlarına beş kuruş para vermek aklına gelmemiştir.
    önce eski çalışanlarının içerde kalan paralarını ödemeyi öğrenip daha sonra insanlık için çalışmalara başlayabilir.

    edit: imla
  • hakan gülseven'e açılmış 12 yıllık hapis cezası davasının sorumlusu.

    yurt gazetesinde çalışanların maaşlarının ve haklarının verilmediği çokça konuşulurdu zaten. meğer gazeteye açılmış davalara bakan avukatları davalardan çektirerek yazarların ceza almasına da neden olmuş.

    muharrem ince'nin genel başkanlık adaylığı döneminde parti meclisi listesinde yer alıyordu. mecliste baldızını dövdüğü iddiaları da haberlere konu olmuştu.
hesabın var mı? giriş yap