• erdoğan'ın şu esprili fotoğrafını paylaşan paü tıp fakültesi dekanı hasan herken'in başına gelen durum. anlaşılan kendisi yandaş medya ve akgençliğin goygoyluğunda gelen baskılara dayanamayıp istifa etmek zorunda kalmıştır.

    http://www.mynet.com/…-herken-istifa-etti-1663534-1
  • ülkede mizahın bile tat vermediğini gösteren tablodur.önceden liderler mizaha saygı duyardı şimdi ise ya işinden alıyor ya da cezaevlerine yerleştiriyor.
  • şakakaldıramayanoğulları'nın hücumuna uğrayan duşakabinoğulları'nı yok eden gelişme.
    tarihe penisboyu savaşı olarak geçen büyük iktidar mücadelesi sonucu ortaya çıkan beyliklerden biri olan şakakaldıramayanoğulları, iyibilirizoğulları'nın bir boyudur. uzun boyu.
  • ne olursa olsun istifa etmemesi gerekirdi.onun dışında eğitim gösteren bir kurumun siyaset ile ilgilenmesi tartışılacak durumdur.
  • bakara makara sorun degil, beni temsel eden basbakanin elini kolunu yardirarak omzunu araya sokarak fotograf karesine girmesi sorun degil. turkiye ekonomisinin 19. siraya dusmesi sorun degil. adamin peceteye parayi teslim aldim yazip cezadan yirtmasi sorun degil. bunlara bakip ne gunlere kaldik demiyoruz ama birisi asker kiyafeti bornoza benziyor diye dusakabin diyince ne gunlere kaldik oluyor. dikkat ettiysen daha yolsuzluk kayitlarina dogudaki sorunlara girmedim. akpnin cogunluk oylari almasi garip bir durum degil her gun daha cok ispat cikiyor. koyunogullari
  • dekan olmak ülkesinin milli gururları ile dalga gecmeye yada laf sokmaya imkan sunmuyor, begenmedim olmamiş diyebilirsin, bornoz neylan.
  • "eyy merkez bankasi sen napıyorsun? bağımsızmışsın eyvallah, ben de bağımsızım, çağırıp konuşacağım" diyebilen bir kişinin tape'lerde "beyefendi" olarak geçtiği bir ülkede ya ne olacağıdı diye düşündürmüş olaydır.
  • üzücü bir haberdir.

    bornoza benzeyen çakma bir üniformaya bakıp bornoza benziyor demek ülkenin milli gururunu incitmez. milli gururumuz bu kadar kolay incinecek zayıflıkta değil çok şükür. hocamızın yaptığının uzaktan yakından milli gururla alakası yoktur. bence gayet ölçülü ve komik bir espridir.

    benim milliyetçiliğimi tartışacak adamın ise ağzını yüzünü sikerim.
  • ülkede mizaha saygı bile kalmamıştır. ilerki yıllarda yaşadığımız ülkeyi temsil etmek istediklerinde ne ile temsil edecekler merakla bekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap