• yumrukları çok güçlü ama khabib’i yenecek hıza sahip olmadığını düşündüğüm dövüşçü. max’e karşı agresif oynadı ve doğru olan da buydu. o diz neydi öyle, max’in başını ikiye böldü resmen. ışid videosu izledim sanki.ne kadar kabul etmese de max’e bir gömlek fazla geldi bu sıklet. max de tazı gibiydi, hakkını vermek lazım.
  • iyi dayandı khabibe karşı ikinci roundda güzel atakları oldu ama khabib yine yerde bitirdi işini. maç sonunda ağlayarak bana destekleyenleri yüz üstü bıraktığını çok özür dilediğini söyleyerek içimi cız ettirdi. önündeki maçlara bak yiğidim khabibi zaten ufc de yenecek adam daha doğmadı (bir ihtimal tony ferguson).

    tanım: sporcu gibi sporcu.
  • khabib e karşı yenildikten sonra maç sonunda ağlayarak yürekleri burkmuştur.

    tanım : saygıyı ön planda tutan başarılı bir mma dövüşçüsüdür.
  • ufc deki en saglam boksorlerden biri. conora kaybettigi maci tamamen o zamanki toyluguna veriyorum cunku suan teknigi mukemmel ve inanilmaz dayanikli bir dovuscu. justin ile yaptigi macta zamaninda conordan aldigi yumrugun on katini aldi ama justin gibi hayvani bir strikeri nakavt etti. suan justin ile beraber iki favorimden biri kendisi.
  • ufc 257 main event'inde kendisini underdog yazanlara cevabını çok net vermiştir. low kick'lerle conor'ın sağ bacağını yontup ikinci round'da yakaladığı kombinasyonla sonuca ulaşmıştır.

    low kick'lere block almaması conor'ın en büyük hatası oldu. dustin'in her low kick'i conor'ı ilk knock out yenilgisine adım adım yaklaştırdı. dc her low kick'ten sonra kenarda feryatlar edip olacakları önceden haber veriyordu ama conor'ın yapacak bir şeyi yoktu artık. çoktan bacağı eline almıştı. aslında conor çok efektif boks yapıyordu ve bu onu sonuca götürecek gibiydi. maç sonu röportajında da bacak gidince yapacak bir şey kalmadı diye belirtti zaten.

    poirier tam bir şampiyon! mütevazi, rakibine saygılı, komple bir atlet. khabib'den sonraki şampiyon olacaktır. chandler da bugün çok net bir galibiyet aldı. şampiyonluk maçı onunla mı olacak göreceğiz.
  • az önce mcgregor'un ağzına sıçan dövüşçü. çok fena knockout etti.
  • conor mcgregor'a hayatındaki ilk knock out'u tattırmış dövüşçü.

    kara kuşak jiu jitsucudur.
  • akıllıca bir stratejiyle conor mcgregor'ı iyi yakalamış ve bitirmiş dövüşçü. conor yine sağlam vuruyordu ama dustin hem alçak tekmeleriyle hem vuruşlarını akıllıca seçmesiyle conor'ın sonunu getirdi.
  • müthiş bir performans izletti bizlere. olağanüstü bir planla gelip connor’u 2. roundda ko etmeyi başardı. khabib dönecekse khabible, aksi takdirde gaetjhe ile interim kemer maçına çıkmalı
  • tam bir gangsta ama bir o kadar humble dovuscu. bugunku macta bir sag, bir sol irlandali yerde. durum bir bir oldu. bu yuzden ucuncu maci yapabiliriz dedi mac sonu roportajinda. sen bosver conor'i onune bak yigidim. adamin besyuz milyon dolar parasi var bankada eski conor istese de olamaz artik.
hesabın var mı? giriş yap