• her seyde soylenecek bir sey bulanlara, basta ben, kapak olsun. adam bildigin lego, misina, oyuncak robotla insanliga hizmet ediyor, biz de bir seylere kulp takmaktan ileri gidemiyoruz. helal olsun!
  • onedio'da paylaşılan videosunun altına, "erbakan isimli dahi, fatihin topları, ışık geçirmeyen camı biz yaptık ama mercedes çaldı, en süper toplum biziz, önce içinde allah aşkı olsun vs vs." gibi yorumlar yapan insanlara yardım etmeye çalışan genç bir dahidir.
  • biz de yapıyoruz. mesela, domuz nasıl taşlanarak linç edilir, açın izleyin. kralını yaparız. protez el yapmış da, insanlığa armağan etmiş de! geçiniz efendim, geçiniz! ha unutmadan, bu arkadaş da cehennem yolcularından. iyi ki bu topraklarda doğmuşuz!
  • gerçekten madalya takılacak bir dahi, mükemmel bir insan.

    60.000 dolarlık aleti 350 dolara mal etmek sizi bir dahi yapabilir. ama bunu bedelsiz olarak kullanıma açmak sizi mükemmel bir insan yapar.

    en nihayetinde edisonda bir dahiydi, ama mükemmel insan olan nikola teslaydı.
  • şimdi bu adam bir grup insana göre cehennemde yanacak. ama islam adına kafa kesen denyoların da cennete gitme ihtimali var.

    türkiye'nin de içinde bulunduğu ortadoğu coğrafyası saçma sapan din ve mezhep kavgalarında debelendiği sürece bizler bu adamlara imrenerek bakmaktan bir adım öteye gidemeyiz.
  • biz saatlerce anlatmaya çalışırken açık kaynak ve özgür yazılımın önemini tek bir cülesiyle o kadar güzel anlatmış ki bu insan, söyleyecek söz bulamıyoruz. her ne kadar şu an yaptığı 350 dolarlık alet pratik hayatta kullanılamayacak olsa da açık kaynak yaptığı için belki de 1500-2000 dolarlık ve gündelik hayatta kullanılabilecek bir versiyonu kısa sürede karşımıza çıkabilecek. ya da beyin dalgalarıyla kontrol edilen komple bir vücut düşünün...
  • şirketi unlimited tomorrow hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız
  • söz konusu para olduğunda ben kimsenin bu kadar iyi niyetli olabileceğini düşünmüyorum. belki de labirentin sonundaki peynire hiç kolayca ulaşmadığımdan, böyle durumlarda hep '' kesin bi ibnelik var'' diye düşünüyorum.

    beyin dalgaları ve açık kod diyor adam! bi dönem hepimiz ilik göndermiştik oktar babuna'ya! hatırladınız mı?
  • saygı duyulacak insanlar listeme 1. sıradan giriş yapmıştır.
hesabın var mı? giriş yap